Pienoismallit.net

Toyota Supra 3.0 GT

Tamiyan Supra valmistui kesän aikana. Maalattu Tamiyan maaleilla, lakattu ja kiillotettu tahnoilla. Värisävy on tummanruskea metallinhohto, näyttää mustalta kuvissa. Alkuperäiset vanteet vaihdettu paremmin alle sopiviksi Gram Lights R57GT 20" (Aoshima). Jarrulevyt löytyi myös varaosalaatikosta, muilta osiltaan suoraan laatikosta rakennettu tuttu ja turvallinen Tamiyan malli.

Kommentit

Kliini toteutus puhdaslinjaisesta Suprasta. Vaihtovanteetkin sopivat tällä kertaa auton kuosiin olematta iian bling-bling. Itse olisin noi ajovalot jättänyt alas, rikkovat auton keulalinjaa rumasti! Kyllähän tuon ruskeaksi näkee, ainakin näistä oikein valotetuista kuvista, noissa parissa alivalottuneessa ei kyllä mustasta erota
Kiitos palautteesta. Valotus on hieman tarkoituksellakin jätetty tummaksi, osittain myös "kamerasta" (lue kuvaajasta) johtuen. Luukkulamput asensin yläasentoon, ala-asennossa erottuivat muusta korista selvästi, ihan kuin olisi maalattu eri maalilla. Ehkä ensikerralla muistan maalata kaikki osat samalla kertaa ja samasta suunnasta, etenkin metallihohtomaalilla.
Siisti pienoismalli ja hienosti tehty, maalikin näyttää hyvältä.
Vanteistus ja rengastus koriin ja väriin istuvat, mutta asento tai olemus näyttää jotenkin vähän "vaappuvalta". Elikkäs tahtoo sanoa, että jousituksen madaltaminen olisi ollut paikallaan. Nyt renkaan yläpinnan ja lokasuojan aukon väli on turhan suuri.