Pienoismallit.net

Kvarken Air

Tulevaisuuden lentokone

Tutkailin netistä tulevaisuuden drone-pohjaisia malleja ja ajattelin kokeilla että miten moisen voisi toteuttaa pienoiskoossa. Halusin myös tehdä oman mallin, kun taidot ei vain riitä mihinkään superdetaljoituun esimerkkiin. Niinpä lähdin kokeilemaan oman lentokoneen tekoa ja hauskaa kyl piisasi. Lopputulos on vähän sinnepäin, mutta luulen että se ajaa kyl asiansa jos se jää vähän taka-alalle diossa. Nykyään toki 3D-printataan kaikki, mutta oli pakko kokeilla perinteisempiä menetelmiä ensin. Ehkä sitä vielä myöhemmin teen uuden tekeleen sitten.

Muovilevystä ja rautalangasta syntyi koneen runko, jonka päälle levitin kipsikangasta. Sitten jalat syntyi Fallerin-porras-setin kaiteesta. Ennen maalausta liimalla sidottiin kipsi yhteen ja korolle viriteltiin muovirimasta paikat propelleille. Kylkiin lisättiin astinlevyt ja detaljit vain kylmästi maalattiin paikoilleen.

Malli on kieltämättä vähän sarjakuvamainen, mutta ei aivan mahdoton kuitenkaan jos katsoo drone-autojen konseptikuvia. Ristin tuon ulkomuotonsa puolesta "bumblebeeksi" eli kimalaiseksi 😀

Kommentit

Ei vielä kommentteja tai kysymyksiä. Kysy tai jaa arvokas mielipiteesi ja kommentoi!