Pienoismallit.net

Matilda Mk.II

Neuvostoliitto, kesä 1942

Tamiyan Lend Lease Matilda lähes suoraan laatikosta, lisäsin vain vetovaijerin ja ajovalojen johdot.
Kansivarustus koostuu Miniartin polttoainetynnyristä, patruunalaatikosta sekä ämpäristä, peitteet/ huopakääröt tein epoksikitistä, telatukki on luonnontuote. Mukava ja nopea malli rakentaa kuten valmistajalle on ominaista, sarjan mukana tulleet figuurit ovat erinomaiset, varsinkin kasvot resiinifiguurien tasoa. Vaunun maalasin Tamiyan akryyleilla, figuurit Vallejon, käytin Migin ja AK:n valmislitkuja likaamiseen ja muutamiin ruostepaikkoihin kuten pakoputkiston äänenvaimentimiin.
Merkinnät on Echelonin arkilta, punaiset kahlausraidat maalasin, pääsin helpommalla kun siirtokuvat katkeilivat ja murenivat heti kättelyssä. Vaunun esikuvasta en löytänyt mitään tietoa enkä myöskään kuvia, mutta oletan että 1942 tämä on ollut käytössä.

Alusta on eristelevyä, maasto kipsijauhoa, hiekkaa, puulimaa ja vettä, maalattu eri maanruskean sävyillä, lisäsin muutaman valmis ruohotupsun ja ripottelin päälle vielä maastosirotetta sekä pigmenttijauheita.
Tienviitta on Miniartin Soviet road signs-setistä.

Kommentit

Erittäin miellyttävän näköinen kokonaisuus!! Tykkään.
Matti M 1.10.2020 19:38 Vastaa lainauksella
Paljon kiitoksia :-)
Olipa hieno malli, ilo katsella!
Matti M 2.10.2020 15:48 Vastaa lainauksella
Kiitos.
Hieno malli, mutta vaunu pääsee valitettavasti parhainten oikeuksiinsa vain kahdessa kuvassa, joissa on oikea valkotasapaino (muut kuvat ovat hieman keltaisia sävyiltään). Lähikuvasta ja ylhäältä otetusta kuvasta näkyy kuitenkin hyvin, että maalaus, chippaus ja washit ovat sopivan maltillisia. Alusta sekä figuurit ovat myös aina hieno lisä kokonaisuuteen.
Matti M 17.10.2020 19:26 Vastaa lainauksella
Kiitos :-)