Pienoismallit.net

Focke-Wulf Fw190D-9 late

Eduardin myöhäinen Dora rakennettu suoraan laatikosta, vain siipi-kk:t lisätty messinkiputkesta katkenneiden tilalle ja jarruletkut lyijylangasta.

Rakentaminen sujui kohtalaisen hyvin. Siipien ja rungon liitoksiin jäi kittiä vaativia koloja, todennäköisesti rakentajan virheistä johtuen.

Maalattu Tamiyan ja AK:n maaleilla seuraten suurin piirtein Eduardin tarjoamia maalausohjeita, alumiini on Alcladin pullosta. Alapuolen palkkiristit maalasin maskien avulla.

Vanhennukset ja litkutukset tehty Abteilungin öljyväreillä, Tamiyan ja AK:n litkuilla sekä Migin pigmenteillä.

Kommentit

Erittäin omaa silmää miellyttävä malli. Asiasta mitään tietämättömänä, näyttää kovin vaalealta alapintojen ja osin yläpintojen väri? Oliko siipi-runko liitoksen lisäksi muita ongelmia mallin kanssa?
Matti M 26.8.2020 21:35 Vastaa lainauksella
Hyvän näköinen malli, minun silmiä miellyttää viimeistely, sopivasti kulumia ja likaa, pakokaasun jättämät jäljet toki myös, maalaus on erittäin hyvin onnistunut myös.
Kiitos kommenteista.

Tomi, mallin rakennusvaiheesta on jo noin puoli vuotta aikaa ja en enää oikein muista oliko tässä mitään muuta ongelmaa.

Mutta nyt kun yritin muistella, niin laskutelinekuilusta pilkottava moottori oli myös vaikea saada mahtumaan rungon sisään. Rakensin sen kokonaan, sovittamatta välillä mahtuuko se runkopuoliskojen väliin. Ja eihän se lopulta kunnolla mahtunut. Siitä piti myös vuolla muovia pois, ehkä tuo johti lopulta sovitusongelmiin siipien ja rungon kanssa…