Pienoismallit.net

F/A-18 Hornet (Sveitsin ilmavoimat)

Tämä on ensimmäinen mallini.

Tämä on minun ensimmäinen pienoismalli. Sitä oli tosi kiva rakentaa, vaikka joissain kohtaa olikin rakoja tai maalia lähtenyt kun se on valmis. Rakensin joskus 8-vuotiaana semmoisen vanhan Revellin mallisetin mutta se on hukassa, minä kyllä tavallaan lasken sen minun "ensimmäiseksi" pienoismalliksi, mutta tämä nyt rakennnettu pienoismalli on ensimmäinen "hyvä" pienoismalli. Käytin tähän pienoismalliin Revellin emalimaaleja ja liimoja, käytin joihinkin pieniin kohtiin Tamiyan extra thin cementtiä. :)

Kommentit

Siitä se lähtee! Tuosta ja jokaisesta rakennetusta mallista jää kyllä aina jotain mieleen ja helpottaa seuraavan rakennusprosessin kulkua. Tervetuloa mallariympyröihin.
Hyvin olet onnistunut olkoot se sitten ensimmäinen tai toinen mallisi. Omat ensimmäiset 5 mallia tuskin edes näyttivät siltä mitä paketista olisi pitänyt saada aikaiseksi. Tuosta on hyvä jatkaa seuraavaan malliin.
Hornetteja puskee sivustolle näköjään runsaasti. Ensimmäiseksi "hyväksi" pienoismalliksi kelpo suoritus.
Ihan onnistunut malli. Taitaa muuten olla ensimmänen sveitsiläis Hornetti tällä sivustolla. Kuten jo aikaisemmin on todettu, tästä on hyvä jatkaa.

t E-P
Hienoa työtä! Kyllä tuosta kelpaa olla ylpeä. Ei muuta kuin lisää malleja hyllyyn Hornetin viereen :)