Pienoismallit.net

F/A-18E Super Hornet

"Rujo Rhino"

Revellin Super Hornet 1:144. Ensimmäinen pienoismalli.

Kaikki sujui ihan hyvin lakkaukseen asti, sitten alkoi kämmäily. Säistäminen meni ihan överiksi, lakka ja maali irtosi, pylonit ei halunneet tarttua runkoon. Lopputuloksena rumasti kiinnitettyjä kuormia ja piloille hierottu pintakäsittely. Alhaaltapäin näkee, missä vaiheessa tapahtui lopullinen luovuttaminen. Kuvaussession jälkeen FLIR-podikin tipahti.

No, otamme tästä oppia seuraavaan malliin.

Kommentit

No se…
Tuohon skaalaan on aika vaikea saada tuon kokoista mallia edes itselleen miellyttävään kuosiin.
Onhan tuossa hieman ylilyöntejä ja etulaskuteline hässäkkä irvistää…
Mutta paljon hyvääkin löytyy.
Kuomun maalaus, paneeliurat hyvin esillä, siirtikset hyvin yms. Ja valokuvat on ammattimaisesti otettuja.
Jos on eka malli, niin saat olla tyytyväinen ja tästä on hyvä jatkaa kohti uusia malleja.
Pisteytysmahdollisuutta et laittanut ja ehkä omastakin mielestä hieman epäonnistuneelle mallille sitä ei kannata laittaakan.
Ensimmäiseksi malliksi kelpo teos. Tästä on hyvä jatkaa vaikka mihin.
Tosiaan turha hävetä mallisi suhteen sikäli mikäli oli vielä ensi mallisi. Et ihan helpoimmasta päästä aloittanut kun skaalaksi valikoitui vielä 1:144! Yllättävän paljon tuossakin skaalassa on kuitenkin yksityiskohtia ja hyvinkin esikuvaa muistuttavan mallin sait aikaiseksi. Nuo tukialuskäytössä olevat koneet ovat usein hyvinkin likaisia, joten eipä haittaa tuo ylisäistäminenkään kun likaisuudesta puhutaan. Tuosta on tosiaan hyvä jatkaa, onnea taipaleelle.
J-M.S 17.8.2020 18:59 Vastaa lainauksella
Kiitän kommenteista.
Pistin että ensimmäinen, vaikka joskus junnuna parikymmentä vuotta sitten pari mallia rakensin, eli liimasin kasaan. Mutta ei nyt lasketa niitä.
Tässä nyt vähän harmittaa ettei se mennyt ihan niin kuin olin suunnitellut. Lopputulos silti ihan kiva, vaikka pahalta meinasi jo näyttää. Siirtokuvat onnistui kyllä hyvin. Seuraavaksi taidan katsella jotain 1:72 koossa, mihinkään realismiin en taida vielä tähdätä vaan enemmänkin tekniikkatestailuun ja mallailufiilistelyyn.