Pienoismallit.net

Viking Raider 793 A.D

Viking Raider 793 A.D 54mm figuri, standi on omaa käsialaa. Jostain syystä on tullut pantattua tämän kokoluokan figurien maalaamista. Verrattuna pienempiin, tämä vaati tietysti paljon enemmän aikaa sekä turhautumistakin, mutta oli monellakin tapaa erittän mukava projekti. Ainakin tämä opetti paljon sekä haastoi tekemään ja kokeilemaan jotain uutta.

Kommentit

Kaikin puolin hyvä, ja alusta suorastaan erinomainen.
Pidän tuosta laiturin alla olevasta vedestä.

Piti ihan käydä tarkastamassa oman vastaavan figuurin laatikko, kun tuo näytti niin samalta. Mietiskelin jo, että kylläpä samasta figuurista saa hyvin erilaiset lopputulokset, mutta omani olikin Romeo Modelsin versio. Oikeastaan vain pään asento eroaa kun nopeasti vilkaisee. Yksityiskohdissa on toki eroa.

Osaat hyvin tuon pehmeän värisiirtymän valoista varjoihin. Itselläni siinä on vielä pahoja vaikeuksia.
Puinen kilpi on todella hyvä.
Yksinkertaisesti UPEA!
Kollega Timo kertoikin jo kohdat, jotka säväyttävät!!
Hieno on!
Soitankin poskea ihan asian vierestä; raudan valmistus on ollut kovan työn takia ja raaka-aine ollut väkisinkin ihan eri hinnoissa kuin nykyään. Siihen nähden on pollari raudoitettu tosi vahvasti ja materiaalia riittänyt vielä tuohon nuotiokoriin, vai mikä tuollaisen grillin nimi onkaan (samanlaisia kyllä näkee ainakin tietokonepeleissä ja elokuvissa, joten ehkä niillä on esikuvansa todellisuudessa?).
Onnea Viikon Mallista
Oi .. kiitos :-) ja kiitos muillekin, tämäpä oli todella iloinen yllätys.
Juha Savola kirjoitti:
Onnea Viikon Mallista