Pienoismallit.net

BMP-2

Finnish Army

Aiemman lumiaiheisenmallin kokeilin T-55-vaunuun. T-55-vaunussa oli soodaa ja perunajauhoa. Nyt jätin soodan pois ja kokeilin perunajauhoa sekä lumisprayta, jota myydään ainakin askarteluliikkeissä.
Vaunu on tehty yhden kuvan mukaan, jossa lokareita oltiin revitty irti.

Ihan kiva tehdä muun aiheisiakin malleja kuin Kesä/Heinäkuu, vaikka ei niissäkään mitään vikaa ole, mutta vaihtelua!

Kommentit

Kiva kun näkee "bemareita". Itselleni iskee silmään vaan tornin lisäpanssaroinnit joita ei suomalaisissa vaunuissa tietääkseni ollut. Maalaus? Miehistöluukkujen(meitä kutsuttiin aikanaan täyteisiksi parolassa) saranalinja on myös virheellinen.
Siististi toteutettu Bemari. Nostan hattua lumen toteutukselle -mitä ainetta olet käyttänyt? Etenkin takaovien pinnasa lumi on minusta hyvin uskottavan näköisesti, samoin telajäljet maassa. Kiinnostaa myös, mitä maaleja olet käyttänyt? Sirpalemaalauksen teko on aika työlästä, mutta siistiltä näyttää tässä. Musta voisi olla ehkä inasen enemmän leikattua tässä skaalassa, mutta tämä voi olla myöskin valokuvien sävykysymys. Kevyt vanhennus keulan jäykistyslevyssä ja luukkujen tienoilla on minusta "spot on".
Jaakko Lehtovirta kirjoitti:
Kiitos kommentista, käytin vaunuun lumisprayta ja perunajauhoa, telapyörien tausta on maalattu valkoisella ja käsitelty perunajauholla. Sama on tehty takaoville ja teloille. Ei oikein tahtonut löytyä kuvia kunnolla lumisesta "Bemarista". Levitin alustalle perunajauhoa myös ja painelin vaunua siinä. Maalit on sekoitettu Revelin maaleista. Mustan seassa on harmaata mutta se ei taida näkyä kuvassa.
JiiTee 15.8.2020 21:58 Vastaa lainauksella
Hyvä nähdä Suomi-BMP-2 -pienoismalli talvimaastovärissä, kun näitä
olen nähnyt yleensä kesämaastovärissä.