Pienoismallit.net

Honda CB900F

Pari vuotta sitten raatona/osittain rakenneltuna saatu Academyn Honda, saatesanoilla "olisi kiva nähdä joskus valmiina". Pienen pyörittelyn jälkeen totesin, että tästä olisi mahdollista tehdä cafe racer melko helposti. Päätöstä edesauttoi sarjan ikä sekä raatoluonteisuus tottakai. Sarja on vuodelta 1981 ja ikä valitettavasti näkyy hyvin tämän päivän mittakaavalla. Ei malli huono ole, mutta yksityiskohdiltaan hyvin pelkistetty. Etenkin kun skaala on normaalia hieman isompi, olisi voinut olettaa vähän enemmän, etenkin kun Academy mainosti tätä "super-deluxena".

Sisältää paljon itsetehtyjä osia. Osalla korvattiin alkuperäisiä osia, osa piti tehdä uudestaan muutostöiden takia. Ainoastaan moottori on ainoa vähänkään isompi kokonaisuus, jota en muokannut mitenkään. Moottori oli valmiiksi kasattuna ja maalattuna kun tämän sain, enkä saanut lievälläkään väkivallalla sitä purettua, joten annoin sen olla. Maalasin vain joitain osia uudestaan ja rakensin kaasutinpatteriston uudestaan.

Kommentit

Raadosta raitille - tempaus on onnistunut oikein hyvin. Siisti ja hyvännäköinen prätkä.
Raadosta radalle, koska ei ole ihan liikennekelpoinen.
Mutta jotenkin silmää miellyttää ja väritys mukavan sekavan hieno ja muutoinkin tarkkaa sekä siistiä työtä. Kuvista plussaa.
Great-
Ajatuksena oli itseasiassa rakentaa jotain näyttelyvehkeen suuntaista, eikä niinkään katupeliä, siksi ei myöskään vilkkuja, peilejä tai muuta.
Pirun nätti cafe raceri! Tykkään pakoputkien lämpökääreistä :)