Pienoismallit.net

Prinssi ja sammakko

Tämä White Stork Miniaturesin rintakuva löytyi jonkun kauppiaan (olisko ollut Mallisto?) pöydältä Tampereen pienoismallipäiviltä. Heräteostos siis, mutta hyvä sellainen. Tämä oli mukava maalattava.

En halunnut toistaa paketin kansikuvan värimaailmaa, joten mietin palettia tovin jos toisenkin. Mielestäni sain sen tasapainoiseksi. Ruusun kanssa kämmäsin. Maalasin sen kokonaan erillään muusta työstä, ja kun olin saanut sen liimattua paikalleen, niin huomasin päätyneeni täysin samoihin punaisen sävyihin kuin hihoissa. Koitin sitten paikata sävyttämällä kukkaa enemmän oranssiksi mutta vaikeaa oli tuossa vaiheessa. Tunikan kukkakuviot onnistuivat paremmin kuin etukäteen ajattelin, samoin hiukset.

Maalit pääosin Andrean ja Citadelin maaleilla ja Liquitexin musteilla. Joitain viimeistelyjä puuväreillä.

Kommentit

Vaikuttaa onnistuneelta free-handilta nuo köynnökset kyllä ja tukan ohella erityisesti prinssin silmämunat on todella hyvin toteutettu! Tuossa selkäpuolen kuvassa näyttäisi siltä, että valkea hiha on vähän livennyt röyhelön päälle (alareunaan) mutta se voi johtua vain kuvakulmasta. Muutoin tummalla sävyllä kannattaa epäselvyydet rajata pois, jos niitä ilmenee. Iho taas on hyvin toteutettu, etenkin kun ottaa skaalan huomioon ja tekstuuria vaikuttaa vaatteissa myös olevan. Kaiken kaikkiaan hieno busti ja vahva toteutus!

P.S. Mahtava tuo frogin ilme :D
Kiitos kommenteista! Tosiaan näkyy unohtuneen rajaus toisesta hihasta. Eli ei ole kuvakulma vaan huolimaton maalaus, mikä hihassa näkyy.