Pienoismallit.net

1932 Ford Coupe Lousiana Blues

"I'm goin' down in Louisiana Baby, behind the sun..."

Sivuventtiilikoneen säksätystä ja akustista Landolaa…

Pienillä muutoksilla maanläheisempää ajokkia: Runko laskettu korin sisään ja sisuspaneeleja madallettu. Moottoriksi vaihdettu rakennussarjan V8-vaihtoehtojen tilalle Hudsonin 232 cid suora kutonen. Siihen tuli turbo Monogramin 1979 Mustangin rivinelosesta ja suorasuihkutus omavalmisteena. Pakokaasujen poisto tapahtuu itse tehtyjen styreenipohjaisten ratkaisujen tuloksena.

Suihkutteluteemaa on myös takakontissa: taka-akselin jousitus on ilmanpaineella toimiva ja kompressori säiliöineen on takaluukun suojissa. Polttoaineen lisäys tapahtuu samassa paikassa olevan täyttöputken kautta.

Maskin kiinnitys ja verkkodesign ovat kokeneet niin ikään muutosten tuulia. Jarruvalo/suuntamerkkiosasto on lediä ja ajovalot '57 Chevyn umpiot.

Rungon ja korin maalit ja lakat ovat Tamiyan LP-sarjaa. Ja kuten kuvasta näkyy, niin korissa on harjoitettu pientä motiivimaalausta sinisten tähtien muodossa, joiden taustalla hopealla ja punaisella tehtyä taustamelua ja "taivaanrannan maalausta". Korin perusväri on metallioranssi, joskaan se ei joka paikassa enää näy.
Siniset tähdet ovat enklanniksi "blue stars" ja kun sanaparin epäselvemmin ääntää, niin kuulemme sen muodossa "blues stars" ja siitä sitten lähtee pikkuhiljaa komppikitaran kuljettamana ränttä-tänttä ja huuliharpun haikea joiku… "I'm goin' down in Louisiana, Honey, behind the sun. Well, you know I just found out
My trouble just begun…"

Kommentit

Mallin rakentamisessa ja saatetekstin sanailussa on selkeästi päästy "flow" tilaan. Kiva rodi, jossa on MM pajan tuotteille ominaisia piirteitä sekä värityksessä että rengastuksessa. Mukava erilainen tekniikkakin keulilla.
Well, thank you. Ja sama savoksi, eli kiitos Ismo!