Pienoismallit.net

SH-60 Seahawk

Mayday, we are going down!

SH-60 Seahawk syöksyi mereen teknisen vian takia, henkilökunta pelastautui kumiveneellä.

Helikopteri muunneltu maavoimien UH-60L Blackhawkista SH-60 Seahawk kopteriksi, dekaalit omista ylijäämistä.
Yleisesti ottaen tämä MiniCraftin Blackhawk oli rakennettavuudeltaan luokkaa kivi ja keppi, mikään osa ei tuntunut istuvan toisiinsa nähden hyvin ja olikin aika tuskallista kasattavaa, jonka takia tästä teinkin tämmösen meriaiheisen skenaarion.

Kommentit

Ideoitten puutteesta sinua ei ainakaan voi syyttää. Ensin saat pumpulin taipumaan räjähdysjäljeksi ja nyt taas meren pärskeiksi. Minun mielestäni hyvä idea ja hyvä toteutus. 1/48 skaalaisena uskoisin tämän olevan näyttävä kokonaisuus jota katselisi mieluusti livenäkin.
Kiitos A. Lappalainen palautteesta! 👍
Marko Hoo 26.5.2020 14:37 Vastaa lainauksella
Komea pienoismalli kuten monet muutkin tekemäsi teokset. Malleissasi on poikkeuksellisen paljon kolmiulotteisuutta sekä tilan käyttöä mutta myös sitä, että mallit hyvin pysäyttävät näkyviin toiminnan tilanteessa. Toimii molemmat tässäkin mallissa. Hieno.
Kiitos Marko!
Jälleen Jeanilta toteutus ammoiseen lausahdukseeni, että "mallarin maailma on täynnä keksimättömömiä ideoita".
Melko realistineen toteutus ja hyvä niin. Mallina myös hyvin tehty.
Lisää odottaen,
Timppa
Mistä sinulta näitä persoonallisia ideoita syntyy. Ja toteutuskin on onnistunut hyvin. Vaikka niinhänse mallailussa on, että vain mielikuvitus asettaa rajat. Pisteenä iin päällä voisi vielä olla oviaukossa ulos pyrkivä miehistönjäsen. Yritin katsoa, näkyykö kopterissa yhtään miehistöön kuuluvaa, mutta vesiroiskeita oli sen verran että en saanut selvää.

t: E-P
Kiitos Timo & E-P!
Ideat syntyy lähinnä lennosta ja sitä mukaan toteutan. Ulospyrkivän pilotin olisin laittanutkin, mutta omasta takaa ei yhtään moisia löytynyt tällä kertaa eikä paketoinnin mukana tullut yhtään.