Pienoismallit.net

Su-33

Uusi rakennussarja Sukhoi Su 33:sta. Venäjän laivaston malli. Mukavasti voi valita rakentaen siivet taitettuna, ainoa asia josta olin huolissani oli muovin kestävyys. Kuitenkin on hyvin valmistettu rakennussarja 1:72 kooltaan. Ja siitä saa tehtyä ihan nätin värikkään. Siirtokuvatkin ihan ok ja ei tarvinnut oikeastaan avuksi siirtokuvien pehmentimiä. Maalattu Akan, Modelmaster, Revell, Humbrol ja Tamiyan maaleilla. Ikkuna kuomu vähän sinne näin vapaalla kädellä saattoi olla maskiteippiäkin, Armoton lähikuva ! Ohjaamo on skaalaan ihan *siirtokuvia ja heittoistuin on ok sekin. Hinta on sarjalla sopiva ja sitäkin halvemmalla kun joskus menisi ja haalisi monta.. rakentaisi monta.. kertaa. !

Kommentit

Sky camo on aina ollut omaan mieleen näissä Sukhoin eri malleissa, lopputulos miellyttää. Kysymys noista koneen pinnassa olevista tummista roiskeista/täplistä, kuvaako ne koneen maalipinnan kulumista vaiko kenties likaa koneen pinnassa? Itse käytän tätä metodia kuomun raamien maalauksessa; vapaalla kädellä mahd. tarkasti ja kaikki yli mennyt maali lasiosista terävällä puisella hammastikulla "raaputtaen" kevyesti, ei jätä jälkiä kuomuun ja toimii tietääkseni vain akryylimaalien kanssa.
Terve Jean Forsberg !

Roiskeet /täplät ovat Paneelilinjojen korostuksen ylijäämiä likoja kuvaavia.
Kiitos akryylimaali /hammastikku vinkistä. Kiiltävän emalin kanssa voi ehkä toimia myös. Raksuttaa kirkas osistakin.
Hyvin olet onnistunut tuon rakentamisessa ja varsinkin valinnassasi tehdä siivet taitettuina. Tunnistaa myös sinun tekemäksi tuosta runsaasta likaroiskeesta.
Kiitos Severi Mäkelä !