Pienoismallit.net

Eleanor (1974)

Kori

Korissa nyt ei sen erikoisempia modifiointeja ole normikittauksen lisäksi. Etusivuvilkut jouduin lisäämään, niille ei ollut tässä mallissa edes syvennyksiä kuvastamaan vilkkua. Yrityksen ja erehdyksen jälkeen liimailin styreenisoirosta "insertit" joille tein lokareihin reiät. Lopuksi hienosäätöä inserttien reikiin että saan lopuksi sitten linssit painettua paikoilleen. Työläshän ne oli noin toteuttaa mutta tulipahan paneelirajatkin liki automaattisesti.

Konepeitto ei täysin istu, Jo-Hanista kun on. Sitä olisi pitänyt vähän lämmittää ja taivuttaa loivemmaksi, mutta ei kuulostanut erityisen houkuttelevalta. Tai sitten olisi pitänyt etulokarit muokata kitillä samanmuotoisiksi konepeiton kanssa. Ei houkutellut sekään vaihtoehto. On mikä on.

Värinä on "school bus yellow" (ppg basecoat), sävyä ei ole skaalattu pienempään mittakaavaan. Liekö sitä olisi pitänyt sitten vaalentaa että olisi realistisempi… Hyvä se on noinkin. Eikä ole 70-luvun kaavalla tehty, tais olla vuodelta -95, mutta josko olisi koulubussien väri pysynyt liki samana vuosien saatossa. Päälle Mipan 2k-lakka ja seuraavana päivänä mustat alueet Mipan mattamustalla. Nyt sain senkin onnistumaan paremmin kuin Batmobilen kanssa. Toisaalta nyt ei ollut niin isoa alaa maalattavana. Ohut musta raita jäi turhan leveäksi, maskatessa näytti silmään ihan ok mut ei se nyt valmiina niin kaksiselta näytä…

Kommentit

Ei vielä kommentteja tai kysymyksiä. Kysy tai jaa arvokas mielipiteesi ja kommentoi!