Pienoismallit.net

Pulttiklimi

Dieterin huonompi päivä

Dieter Weiswurstilla on huonompi päivä. Ensin kurja on joutunut eroon tiedusteluporukastaan ja sitten sankari herää päiväuniltaan klimin jyrinään. Kadun puolella tulee ja menee neuvostolaista väkeä kuin wc-paperin alennusmyynnissä. Toivottavasti eivät kurkista muurin taakse.

Kaksi keskeneräistä valmiiksi samalla kertaa,diopohja ja klimi. Trumpeterin pulttiklimi on mukava malli. Diopohja tyypillinen Miniart. Dieter on kotoisin Masterboxin kylästä ja torniolento Tamiyasta puskajussin ollessa Miniartilainen. Useampaakin jv-miestä tuohon valmistelin, mutta rupesi tuntumaan, että maisema menee tukkoon. Tankin ja muurin välissä olisivat olleet tyhjän panttina.

Paljon tuohon jäi korjattavaa ja hiottavaa, mutta enää ei jaksa kun jonossa on noita keskeneräisiä liiankin kanssa.

Kommentit

Mukava kokonaisuus, jos nyt jostain voisi napista niin vaunu on ehkä turhan puhdas siihen nähden että lokasuojasta puuttuu puolet. Mutta toimii näinkin.
Joo, Tomi on oikeassa. Kovin puhdasta. Kadulle tekisi hyvää pölykäsittely. Tankki on kuin taivaista tupsahtanut. Jalkakäytävällä onkin jo hieman likaa. Tähänhän voi palata kun taas jaksaa. Ei nää ole koskaan valmiita. Sinänä oivallista jännitettä antaa tuo piilotteleva Dieter. Hyvä tarina.
Jermakki 19.4.2020 16:37 Vastaa lainauksella
Kiitokset kommenteista. Väsäsin tätä dioa ajatuksella -vähemmän on enemmän-, muttei ilmeisesti tarpeeksi ;). Kamera ryökäle söi osan vaunun saastaisuudesta, mutta kaipaa se ehkä ankarampaa pölytystä.