Pienoismallit.net

´66 Chevy Suburban

Tälläkertaa ihan perus ohjeenmukaan teko,ainoa muutos ,maalivärin vaihto mieleiseksi.Muuten hyvä kasattava malli,mutta joutui jokaisesta osasta viilaamaan valupurseet,joita oli aika rajusti.Maalit jäleen aitoja automaaleja itse sekoitettu omista jemmoista,purkkej kun löytyy noin 50:ä erinväristä purkkia joista on näppärä sekoitella mieluinen sävy.

Kommentit

Hyvin henkii 60-lukua tämä pienoismalli. Väritys ja olemus varsin kohdillaan. Eikös näitä saanut myös kuutoskoneella?
Hieno kokonaisuus. Mikkoa komppaan värimaailmassa ja yleisvaikutelmassa. Kolmoskuvassa näkyvä konepellin sauman reilumpi irvistys johtunee vain konepellin liikahduksesta kun se muissa kuvissa näyttäisi olevan kohdillaan?
Mikko MM Mäkelä kirjoitti:
Hyvin henkii 60-lukua tämä pienoismalli. Väritys ja olemus varsin kohdillaan. Eikös näitä saanut myös kuutoskoneella?
Jep,250 k tuumasella kutosella ja manuaali lootallakin sai uutena.Optiovarusteita oli jonni verran tarjolla.
PhantomII 18.3.2020 18:41 Vastaa lainauksella
Siisti, tyylikäs ja mielenkiintoinen malli. Entisaikojen amerikaanoissa voi saumat vähän irvistelläkin; antaa hiukan säröä luonteeseen.
Kiitän kehuista,antaa jonniverran intoa jaksamiseen tämän viiruksen vuoksi itsekseen/kotona olemisen ahdinkoon.Onneksi puuhaa riittää liiankin kanssa.
Tosi siisti 60-lukua henkivä laite. Väri on just eikä melkein sopiva, ja ainut mitä kaipaan on vetokoukku, jotta trailerin kilpureineen saisi kytkettyä perään trackille vietäväksi. Hieno on tämä Suburbani!