Pienoismallit.net

Lancia Delta S4

B-ryhmän ralliauto

Pitkään mietin kehtaako tänne hienojen mallien joukkoon mitään kuvia laittaa, mutta tässä nyt on oma tuotokseni. Viimeksi tullut mallailtua yli 20 vuotta sitten. Silloin kiinnostukseni kohteena oli kilpa-autot. Erityisesti 80-luvun puolen välin kilpurit ovat minusta hienoimpia laitteita. Silloin 90 luvulla kun viimeksi harrastin niin tämä Lancia S4 oli ehkä se hienoin ralliauto josta ei siihen aikaan malleja ollut tarjolla. Nyt Bongasin tämän Beemaxin tuotoksen ja päätin verestellä vanhoja muistoja ja taitoja. Kovin tuntui takkuiselle rakentelu, mutta kai tuo nyt välttävä lopputulos on. Yllättävän paljon sai viilailla, että osat sopivat paikoilleen. Takarenkaisiin tuli erikoinen Camber jos suoraan paketista olisi laittanut. Moottori ei sopinut paikoilleen, kun otti tulipeltiin kiinni jne. Paketissa oli Monte Carlon mukaiset speksit, mutta tämä nyt on vähän tälllainen enemmän Korsikan kuosissa oleva jo "museoitu" versio.

Kommentit

Aivan erinomainen paluu mallailun pariin!! Yhden kritiikin kuitenkin esitän:antenni olisi kannattanut vaihtaa ohuempaan (esim. metalliseen)!
Tervetuloa "paluumuuttajien" joukkoon, ja Petrin kannustusta kompaten totean, että ei tuossa rakennelmassa ole mitään vikaa/hävettävää. Nyt vaan uutta rakennussarja työn allle ja syövyteosien maailmaan tutustumaan. Niiden käytöllä saa malleihin kummasti eloa ja harrastuksesta entistä mukavamman.
Matti T 15.2.2020 09:53 Vastaa lainauksella
Kiitoksia kannustavista ja rohkaisevista kommenteista. Paketin mukana tullut antenni on kyllä kieltämättä aivan liian paksu patukka. Tähän olisi ollut saatavilla saman valmistajan detaljisetti, jossa olisi mm. parempi antenni tullut mukana.

Mutta uutta mallia tuli jo hommattua ja hyllyllä aloittamista odottelee saman valmistajan Brabham formula ykkönen. Tähän ostin myös detaljisetin syövyteosineen.