Pienoismallit.net

Porsche 356

"Old racer"

Tämä vanha kilpuri haki pariinkin kertaan muotoaan, ollen ensimmäisissä ajatuksissa eräänlainen outlaw henkinen auto. Vaan lopulta siitä tuli elämän ehtoopuolen kilpuri. Muutoksia mm penkkien repeämät, tankkausaukko nokkapellissä, moottorin johdotus sekä lommot. Tähän tuli kokeiltua myös tyhjiä ja litistyneitä renkaita. Tarkoituksena on ollut tehdä vanha lato tuon ympärille, mutta vielä ei ole ollut sen aika. Tulevasta ennakoi taustapeilissä roikkuva kypärä, johon lintu en tehnyt pesän. Oikeastaan nyt, kun tämä on jo täyden näyttelykierroksen tehnyt, sen voisi haudata latoon romujen alle. Malli on tarkemmin esitelty Mallix lehdessä 2/2019.

Kommentit

Esko Rusi 17.1.2020 21:49 Vastaa lainauksella
Tyhjentyneet renkaat ja alustan ruoste ovat todella realistisen näköiset mutta pakoputki/pakosarja aivan kuin suoraan valurangasta irroitettu osa paikalleen liimattuna.
Onpa hienosti ja onnistuneesti säistetty kilpuri.
Esko Rusi kirjoitti:
pakoputki/pakosarja aivan kuin suoraan valurangasta irroitettu osa paikalleen liimattuna.
Joo pakoputki olisi tarvinnut lisää käsittelyä, mutta suoraan valurangasta se ei ole, vaan kokonaan scratch osa.
Henkka H 18.1.2020 20:38 Vastaa lainauksella
Se todella näyttää vanhalta kilpurilta. Ja useinhan ne tässä kunnossa olivat ennekuin joku harrastaja ne pelasti. Ruosteet, renkaat ja hapettunut väri - kaikki mallaa hyvin yhteen. Ei ole kuitenkaan mennyt överiksi. Tästä tykätään.
Tykätäänpä hyvinkin, tätähän taisin ihailla Lahdessa muutama viikko takaperin. Oikein onnistunut vanha laite, jonka jokainen varmaankin haluaisi löytää sieltä ladon perältä. Tai sitten omasta vitriinistään. Ajovalot ovat säilyneet yllättävän hyvinä, saksalaista kosteutta kestävää laatua. Linnunpesästä puolikas tähti vielä bonuksena. Onko räksyn pesä? Munat kyllä näyttävät kananmunilta?
Tuli herjaa että annoin liikaa tähtiä, vaan kun en tästä löytänyt valittamista. :)
Linnunpesä tosiaan hieno idea.