Pienoismallit.net

Daihatsu Midget -58

Pitkään hyllyllä lojunut rakennussarja valikoitui tällä kertaa jo perinteeksi muodostuneeseen vuodenvaihteen kimpparakenteluun. Vaikka aikaa oli useampi viikko, itsellä aktiiviset rakentelupäivät jäivät varmaan seitsemään.

Malliin on koitettu saada jonkinlaista patinaa aikaseksi. Toinen malli vasta jossa harjottelen uusia tekniikoita. Hauskaa oli kyllä mutta en aio siirtyä sotavehkeisiin kuitenkaan, vielä. Onnistuin hukkaamaan kaikki kirkas osat, joten ikkunat tein kalvosta ja ajovalojen linssit löyty miljoonalaatikosta.

Pari juttua lisäilen vielä ennen Tikkakosken näyttelyä. Tarkotus olis tehdä lavalle pressusuoja ja säistää tuulilasia ainakin. Hyviä vinkkejä voi ton pressun toteutukseen antaa.

Enempää kuvia en onnistunu lataamaan tänne ku kaikki oli jotenki väärinpäin. Instasta voi kyttäillä, kunhan kerkeän sinne niitä laittaa.

Kommentit

Hauskan mallinen ajoneuvo. Eiks toi muuten ole moottoripyörä eikä auto, kun siinä on alle 4 pyörää?
Mun silmään noi ruosteet on aika hyvin onnistunut. On varmaan vaikea laji saada ne näyttämään aidolta.
Komppaan MM:n kirjoitusta. Lystikäs pikku häristin, jollaisella ajaminen taasen ei välttämättä olisikaan niin lystiä. Ruosteinen habitus sopii tämmöiseen työkaluun oikein hyvin, ja hyvinhän sen toteutus on onnistunutkin. Oven kolmioikkunan kumitiivisteen mustaus on aika leveän ja raskaan näköinen.