Pienoismallit.net

Hitachi Excavator Zaxis 135US

Maansiirtoa

Tuln mielen kiinosta hankittua kaivurin pienoismalli ja positiivisesti yllätyin kuinka mukava oli jotain muutakin tehdä kuin lentokoneita ja sotilas ajoneuvoja. Sarja oli todella mielyttävä rakentaa ja osat sopivat todella hyvin paikoilleen joten kittaamiselta vätyttiin, suosittelen kyllä rakentamaan kun on hyväsarja. Lisäyksenä lisäsin työvalon kaivuriin joka tein LED-valolla.

Alustaksi valitsin aikoinaan rakennustyömaalta ottamani betoni kinpaleen josta sai hyvin tehtyä vähällä vaivalla kivikkomaaston

Kommentit

Kaivuri vaikuttaa useamman työmaan nähneeltä muttei liian rähjäiseltä. Led- työvalo on hyvä idea, niitä voisi olla muutama lisääkin ohjaamon katolla ja puomissa. Hieno malli.
Kiitos A Lappalainen kommentista. Itse mietin samaa asiaa valojen suhteen mutta en löytänyt sopivia valoja varastosta eikä mallinkaan mukana tullut niin oli tyydyttävä hiukan riisuttumaan malliin. Jahka ovat jo jääneet ajan myötä muille työmaille ;).
Nyt on Mikolta hulppeaa jälkeä. Metallit huokuu raskautta ja varsinkin kauha on oikean näköinen. Tätä pasaa esitellä.
Kiitos Timppa kommentistasi. Entisenä metallimiehenä ruostuneen ja painavan raudan ulkonäkö on hyvin jäänyt mieleen millaista se todellisuudessa näyttää ja tuntuu.
Aivan törkeen hieno siitä tuli! Kuten yllä sanottu, niin kauhat ja "puskuri" todella näyttää aivan oikeilta ja raskailta. Myös kulumaa on saatu useaan paikkaan juuri sopivasti jotta kaivuri on ehtinyt hiukan jo käyttöä nähdäkin.
Kiitos Jean F. kommenäystäsi. Kyllähän nämä vehkeet eivät kyllä kovissa töissä kauvaa uuden kiiltävinä pysy ainakin jos joutuu risko metsässä töitä tekemään.