Pienoismallit.net

Citroen 2CV Camping Combo

Ranskan Riviera kutsuu!

Citroen 2CV Charleston muokkautui työpöydälläni hieman erilaiseksi Roadsteriksi. Perässään roikkuu jousitettu nukkumiskoppero ja vielä kajakkikin. Koppero, kajakki ja matkalaukku ovat kokonaan omaa tekoa. Evergreenin muovia, mutta laukku on pahvia. Citikka lyheni 12 mm, ja on nyt 2-ovinen 2-paikkainen. Nokkapeiton alla on alkuperäinen kone. Kopperon vanteet muokkasin jostain jenkkivanteista Citikan peltivanteiksi. Korit on maalattu siveltimellä Humbrolin mattasinisellä no. 109. Kajakin maali Revell 30.

Kommentit

Heh heh mitä kikottimia! Hauskaa mielikuvituksen käyttöä tosiaan. 2CV:typistysoperaatio tuo katottomaan toteutuksen kultaisen leikkauksen harmoniaa. Ja peräkärry on aivan samaa tyyliä vetojuhdan kanssa. Värivalinta ei voisi olla parempi.
Styreenilevytaiteilusta bonuspisteitä.
Fcma:n palstalla esitettiin mielipiteeseen moottorivalinnasta esitän vastakkaisen näkemykseni: pienen puoleinen V8 olisi sopinut paremmin. Mutta se nyt on makuasia se.
Kiitti MM tätä oli hauska tehdä. Kone joo voisi olla tehokas, mutta kun tänä vuonna valmistui 7 kpl V8 automalleja, niin annoin tämän olla originaali. Amerikanpalstalla kirjoittelin, että tämä combo on ranskalaisen eläköityneen ydinfyysikon kesäajokki, jolla hän frouvansa kanssa kurvailee Rivieralle kanootteilemaan. Ei hänellä V8:a Rättärin nokalla olisi…
No ei olisi ei. Ja tää on hyvä näinkin.
Missä on tuo Amerikan-palsta?
Ja MM, siellä on siis erikseen valmiit (Under glass) ja rakenteilla olevat (Under constraction) ja sama pickupeille, rekoille ym. Näin loppuvuodesta monet laittavat näytille koko kuluvan vuoden aikana valmistuneet mallinsa, vaikka ne olisivat jo yksilöinä esillä olleetkin. Hyvin aktiivista rakentelijaporukkaa ja todella korkeatasoisia malleja. Katso esim. Drag race automallien rakentajien tuotoksia, osa on ihan tajuttoman hienoja.
Tai korjaus edelliseen: On the Workbench on keskeneräisten otsikko siellä Ameriikan foorumilla.
Yes, käväisin katsomassa sivujen antia. Logiikka on hieman erilainen kuin mihin olen tottunut joskin yritys&erehdys vei näkemään ja kokemaan harrastuksen huimia "highlighteja". Me kiitämme vinkistä ja linkistä.