Pienoismallit.net

78 Ford Ranger

Keväällä 2019 valmistunut malli Amt:n sarjasta. Ensitöikseni poistin jo kertaalleen aloitetun mallin vanhat maalit. Sarja on varsin yksinkertaisesti detaljoitu mutta siitä huolimatta osien sopivuudessa on toivomisen varaa. Konehuoneesta puuttui oleellisia mallintamattomia osia kuten jarrutehostin ja puhallinmoottori jotka korvasin miljoonalaatikon osilla. Tuulilasin leikkasin asetaattilevystä.Maskin ritilä on avattu ja neliskanttiset valot muutin pyöreiksi. Karjarauta, astinlaudat, takapuskuri, vinssi ja ledvalo on omaa valmistetta. Pintaan ruiskutin camomaalauksen. Mallia oli oikein kiva rakennella ja kokeilla sekä testata eri materiaaleja. Mukavaa oli myös saada jotain valmiiksi kohtuu ajassa vaikka mallissa ei ole huippu detaljointia niin pyrin kuitenkin saamaan tasalaatuisen kokonaisuuden.

Rakentelusta koko topikki täällä. www.fcma.fi/viewtopic.php?f=4&t=13189

Kommentit

Tää on kyllä makee äijävehje.Tähän sopis vaikka kuraisuuskin. Hienoja oivalluksia noi astinlaudat ja vinssi.
Kuvia katsella tuli mieleen yksi sana: äijä. Kun sitten aloin kirjoittaa kommentaaria niin huomasin että se sana oli jo käytetty. Toistonkin uhalla: kunnon äijäauto! Noihin kuramattoihin voi huoletta stumpata camelit ja heitellä tyhjät tölkit (Dr. Pepperiä) hytistä suoraan lavalle.
Hyviä yksityiskohtia, mm. keulilla oleva vinssi. Siisti ja sopusuhtainen kokonaisuus. Olikos tämä Lahdessa pöydällä nähtävänä? Muistini mukaan diggailin live-esiintymistä siellä.
Rutanen 3.12.2019 22:03 Vastaa lainauksella
Kiitoksia. Tämähän on juurikin suunniteltu huvikäyttöön ja vähän hyötykäyttöönkin. Lahdessa oli ensiesiintyminen Malliston kisassa ja sen jälkeen Lahden näyttelyssä esillä.