Pienoismallit.net

AT-ST

Jatkan Star Wars rakenteluja ja tällä kertaa vuorossa oli Jedin Paluusta tuttu AT-ST. Ajattelin ensin säistää mallin elokuvasta suoraan, mutta muutin mieleni, kun näin ensimmäisen jakson Mandalorian-sarjasta, jossa Stormtroopperien asut olivat Imperium luhistumisen jälkeen ruokottomassa kunnossa. Siitä lähti ajatus juoksemaan, että jos vielä 5 vuotta Palpatinen kuoleman jälkeen on olemassa Stormtrooppereita niin miksikäs ei AT-ST talsijoita. Ja koska varusteet eivät saa riittävää huoltoa, ovat ne jokseenkin käytetyn näköisiä.

Muutin mallista pari asiaa. Ensimmäinen oli katolla oleva kahvarinkula, joka alun perin oli vain tapeilla oleva muovi osa. Rakensin sen yksityiskohtaisemmaksi kokonaan. Toisena poistin valetut putket takana ja tein omat kuparista. Suosittelen mallia kiinnostuneille. Taattua Bandai laatua, uskomattomine yksityiskohtineen. 6/5

Kommentit

Tämä sopisi dioraamaan hyvin, pari reissussa rähjääntynyttä trooperia vierelle kävelemään niinkuin Mandalorian sarjassakin oli kuten mainitsit.
Mutta mallista, loistavaa säistystä taas ja nuo lisätyt yksityiskohdan parantaa mallia huomattavasti.
Olen nähnyt livenä vain AMT version -90 luvulta joka minulta löytyy ja näitä ei voi vertailla keskenään, on sen verran paremman näköinen Bandailla tämä AT-ST.
Meni tilauslistaan tämäkin…
Hienosti toteutettu malli sekä hyvät ja tunnelmalliset kuvat. Jatkoon!