Pienoismallit.net

Toyota Hilux Camper

Veekasi ja neliveto eli "Go Wherever"

Matkailuauto hänelle, joka lomamatkallaan poikkeaa pikitieltä pois. V8 moottori, neliveto, coilover jousitus. Camperin rakentelin Evergreenin muoveista, samoin osa Hiluxin runkorakenteesta on omaa tekoa. V8 on napattu laarin pohjalta, akselistoja on koottu eri mallien jäämistöistä. Tukivarret, jousitus yms. omaa tekoa. Korin maali on sivelty pensselillä ja on tarkoituksella matta. Camperin maalasin vannehopea sprayllä. Kojelauta jonkun Nascarin. Turvakaaret, kylkisuojat ja karjarauta omaa tekoa, kaikki valurangoista taivuteltuja. Lisävalot Tamiyan tms. Ministä.

Kommentit

Pirteä camping-henkinen kumijalasmökki. Mukaansa tempaava osoitus siitä, että "sitä mitä ei ole, tehdään itse". Tähän sopisi dioraama pimenevästä illasta nuotion käristäessä HK:n blöötä.
Mattapinta on hyvä keksintö tähän ja renkaista olisi ehkä voinut hieman säistää turhaa kiiltoa pois.
Kiitti MM! Huomasitko, miten melko kesyistä alkuperäisistä lokarinlevikkeistä sai tehtyä huomattavasti racemmat kaivamalla niihin popniitin reijät ja lisäämällä reunanauhat? Juu renkaat pitää matata.
Huomasin kyllä hyvännäköiset levikkeet mutten tiennyt tai ymmärnyt niiden käyneen läpi muokkausta. Ne näytti niin aidoilta, mikä tahtoo sanoa että tosiaan kannatti askarrella niihin kaiverrukset. Mulla on tämä rakennussarja, joskin siitä on runko ja akselit ryövättyy kukkakaupan autoon ('40 Ford) enkä ole koria tai levikkeitä tutkinut. Siitähän voisi laittaa ruosteettoman korin vaikka myyntiin…
Toi on kyllä toi nukkumakiska erityisen vinkeä idea. Jotain samaa fiilistä tässä mallissasi on kuin taannoisessa Schweinbusissasi. Nää on niin hauskoja nää vähän erilaiset customit. Tietty 50-luvun chopatut tinareet on kova juttu, vaan nastaa on seurata myös muita suuntauksia. Tai luoda omia sellaisia. Keep on off-roading and camping!
Kiitti vaan MM. Perinteiset tinareet on ok, mutta mä luulen, etten keksisi mitään uutta semmoiseen. En halua rakentaa semmoista, mikä on jo nähty kymmeniä kertoja. Siitä varmaan johtuu sekin, ettei mun puuhapöydältä valmistu juuri koskaan box stock malleja. Näitä omalaatuisia häristimiä sitten useammin. Sulla lienee sama homma.
Kyllä sulta noita "hämäriä" laitoksia on tullutkin. Ja erityisen hauskaa on ollut niitä katsella. Mutta heitänpä haasteen että keksi jotain uutta 50-luvun sämpyläiseen tinarekeen - jotain sellaista, joka on juuri sinun rakentelutyylisi persoonallisuutta. Veikkaan että tulos on ennalta arvaamaton.
Box stockia tulee mun pöydältä aina välillä, tosin vähänlaisesti. Tai ehkä niissäkin on aina joku pieni muutos. Mutta autotehtaalta tulleiden ajokkien kopioita en rakenna, vaikkakin muiden sellaisia tekevien tuotoksia onkin kiva katsella. Jonkin sortin customointiin on näköjään verissä.