Pienoismallit.net

Pontiac Catalina 4d Taxi 1962

2d:stä 4d:ksi

AMT:n 2-ovinen Catalina sai työpöydälläni lisää ovia, uuden kattoprofiilin ja nipun taksivarusteita. Takavanteet ovat hieman levitetyt, ei paljon mutta pikkuisen. Konehuoneeseen lisäilin uuden virranjakajan johtoineen ja vaihdoin imukannen yhdelle kaasuttimelle sopivaksi. Pintamaaliksi suihkuttelin Tamiyaa ja lakkaa, sisus on maalattu itsesävytetyllä maalilla.

Kommentit

Nyt on nättiä taksia tolpalla! Kaksivärinen kokonaisuus on todella maukas. Kyllä on siististi tehty oviremppa ja Suomi-varustelu vakuuttaa: piiska-antennit, taksamittari ja lisävalot - unohtamatta SF-tarraa.

Pienen miinuksen havaitsen muuten hyvässä kokonaisuudessa kun maski näyttää pikkuisen irvistävän kiinnikkeistään.
Kiitti MM! Joo tuon maskin irvistyksen huomasin vasta kun latasin kuvat tänne. Konepeltikin on hieman liukunut paikaltaan. On ne jo korjattu, voisin kai vaihtaa kuvat.

Ovimuunnos meni siten, etten nostanut kattoa yhtään. Pikkuisen hienosäädin ikkuna-aukkoja ja tietenkin takatolpat ja takaikkunan aukko piti muotoilla uusiksi. Vetokoukku ja maadoitusliuska puuttuu varustelistalta. Ne voisi tekaista sillä välin, kun uusi projekti liukenee putkarissa.