Pienoismallit.net

IJN Fushimi

Tykkivene Keltaisella joella

Niko Modelsin tykkivene IJN Fushimi vuodelta 1941. Fushimi oli osa japanilaista laivuetta joka tuki sotatoimia Yangtse -joen alueella. Sarja rakennettu käytännössä suoraan laatikosta. Maasto Finnfoamia ja Oiva -tasoitetta, vesi tehty läpinäkyvästä vesigeelistä joka on värjätty vesiohenteisilla okran ja khakin värisävyillä. Puut metallilankaa ja hienoa teräsvillaa.

Kommentit

Petri M 16.10.2019 13:59 Vastaa lainauksella
Pikkasen meinaa taustat häiritä alustan tarkempaa tarkastelua, mutta ite malli näyttää oikein onnistuneelta 👍
(Tähdet lävähti puolikasta alemmas kuin oli tarkotus, mut tää on tätä kosketusnäyttöaikaa…)
Petri Manninen kirjoitti:
Pikkasen meinaa taustat häiritä alustan tarkempaa tarkastelua, mutta ite malli näyttää oikein onnistuneelta 👍
Joo, tosiaankin kannattaa kuvat rajata itse malliin/sen alustaan. Kuten Petri jo sanoikin, niin mallihan itse näyttää varsin hyvältä. Takiloinnit myös.
Täytyy yrittää jossakin vaiheessa kuvata malli paremmissa oloissa ja välineillä. Kännykällä ongelmaksi muodostuu usein, että kännykkä varjostaa mallin kun se tulee mallin ja valolähteen väliin.
Kuvat vaihdettu SMC:ssä otettuihin aavistuksen parempilaatuisiin kuviin.
Tämä hieno laivamalli palkittiin Hollannissa SMC:n erittäin kovatasoisessa kilpailussa pronssimitalilla. Onnittelut!!
Hieno malli eikä taatusti ole mistään yleisimmästä päästä rakennussarjakaan. Kenen valmistajan figuureita käytit? Koitin taannoin itse etsiä tähän mittakaavaan hyviä 3d-figuureita eikä kaikki olleet niin laadukkaita. Nämä näyttävät erittäin hyviltä!
Figuurit ovat North Star Modelsin amerikkalaisia merimiehiä. Valmistajalta löytyy aika monta erilaista settiä eri laivastojen miehistöä. ”At work” setit ovat monikäyttöisimpiä.