Pienoismallit.net

Airbus A380

British Airways G-XLEA

British Airways G-XLEA. Ensimmäinen British airwaysille luovuttettu A380. 2012 vuonna toimitettu British airwaysille. Moottoreina ovat Rolls royce trent moottorit.
Toinen kokonaan itse rakentama malli. Tämä oli vaikeampi rakentaa kuin se A350. Kokeilin ala rungon ja siipien maalauksessa ruiskua.

Kommentit

Hyvin olet onnistunut tämänkin kanssa. Sarja oli A350:ä haastavampi kaikin puolin, eikä mallin tolkuton koko helpottanut sen käsittelyä. Rungon maalausvaiheessa tapahtuneesta lento-onnettomuudestakin selvittiin ja vaikka maalauksessa on vielä opeteltavaa, on siirtokuvatyöskentely jo hyvällä mallilla. Tästä on hyvä jatkaa.
Tosi kivannäköistä jälkeä! Ja kun katsoin sun iän niin vau! Kun minä olin sun ikäinen niin yritin kanssa rakentaa isoa matkustajakonetta, mutta ei siitä tullut mitään. Muistan vaan ne kaikki ylitsepursunneet liimat joka raossa :D Hienoa nähdä että sulla on kärsivällisyyttä ja innostusta oikeesti panostaa harrastukseen. Jatka samaan malliin! :)
Kuvat eivät tee oikein oikeutta tälle. Oli livenä nähtynä oikein komea malli.
Jania kompaten noista kuvista.
Tuomas on tehnyt ikäisekseen aivan käsittämätöntä työtä. Kohta 10-vee ja ei varmaan moni edes viitsisi tuossa iässä rakentaa loppuun tällaista, varsinkin kun rakennusvaiheessa on lento-onnettomuuskin päässyt tapahtumaan. Ruiskun käyttökin on jo plussaa 9-vuotiaalle.
Nuorelle miehelle passaa pojotella tästä kyllä nelkku.