Pienoismallit.net

LOT Boeing 767-341ER

SP-LPE

Puolan kansallinen lentoyhtiö LOT eli Polskie Linie Lotnicze hankki vuonna 2005 tämän 767:n. Se luovutettiin alunperin brasilialaiselle Varigille vuonna 1990. Varigin ajauduttua taloudellisiin vaikeuksiin kone ennätti olla muutaman kuukauden varastoituna ennenkuin se käytiin hakemassa uuteen kotiin Puolaan. LOT maalasi sen Star Alliance- yhteenliittymän väreihin.

Waden mainio malli tällä sivustolla ANA:n pandakaavioon maalatusta 767:sta sai minut innostumaan konetyypistä niinkin paljon, että sarjanhankintakynnys ylittyi. Hasegawan sarja on vanha, 1980-luvulta, mutta mitäs siitä kun se on alunperin kelpo esitys esikuvastaan. Aika ei ole vaikuttanut muotteihinkaan niin paljon että se alkaisi sovitteissa näkyä: kittiä ei kulu yhtään enempää kuin uudempiinkaan. Pandamaalaus vaikutti ihan hauskalta, mutta katselinpa kuitenkin tarvikesiirtokuvavalikoimaa ja törmäsin Draw Decalin LOT:n Star Alliance -arkkiin. Puolalainen 767 tuntui heti omalta vaihtoehdolta ja arkki siirtyi ostoskoriin kertaklikkauksella.

Kommentit

Livenä Kuopion Maalla, Merellä ja Ilmassa X nähtynä kelpasi kyllä katsoa. Siististi tehty joka puolelta ja siirtokuvatkin asettuneet hyvin. Mukava, että Polskin koneitakin tehdään, koska ei näitä ihan joka päivä vastaan tule netissäkään.
Hienoa Antti.
Kiitos, Timo.