Pienoismallit.net

Willys Jeep

Toinen mallini. Tamiyan Jeep, jonka tein suoraan laatikosta lukuunottamatta reppua. Virheiltä en taaskaan välttynyt, mutta kokoajan oppii jotakin uutta. Maalit Tamiyan ja säistämiset tein Mig ja AK tuotteilla.

Kommentit

Todella hieno malli. Tämä ja aiempi Leinon malli on aivan ällistyttävää kuinka "ensi tai toinen malli" on niin hyviä, ettei olisi voinut kuvitellakkaan takavuosina tätä. Onko nyt asetettu rima liian korkealle, että kuinka tänne uskaltaa laittaa malleja esille?

En voi tietenkään sinua ja kolleegaa syyttää mistään. Todella hienoa, että tämä ja kolleegan malli saatiin esille, mutta hieman huolestuttaa, että missä ne hieman "aloittelijamaisemmat" mallit ovat?

Kiitos hienosta mallistasi!
Mukavasti säistetty, ei liian överi. Erityisesti sisätilat on hienot. Lapion ja kirveen oot kyllä saanut todella aidon näköisiksi. Mielenkiintoinen yhteensattuma, että viikonlopun aikana tuli otettua sama Tamiyan malli työnalle. Kuvia kaipaisi toiselta puoleltakin autoa.
Kaltsu 13.10.2019 22:13 Vastaa lainauksella
Kiitos mukavista kommenteista. Tästä on hyvä jatkaa.
Tuomas Luoma kirjoitti:
Kuvia kaipaisi toiselta puoleltakin autoa.
Kuvia olisin laittanut enemmän, mutta rajoitukset tulivat vastaan.
Hyvin toteutettu malli.
Mikä on tuon etupuskuriin kiinnitetyn pystysuoran raudan tarkoitus? Omistamassani Italerin 1/24- versiossa on samanlainen osa.
Edessä oleva rauta on ansalangan torjuntaan. Sodan loppuvaiheilla ja sodan jälkeen saksalaiset virittivät ansoja teiden poikki. Muutaman onnistuneen attentaatin jälkeen nämä raudat ilmestyivät eteenkin kaupungeissa operoiviin autoihin.
Kiitoksia tiedosta, nyt tämäkin mysteeri selvisi.