Pienoismallit.net

1950 Oldsmobile 88 Sedan Fastback

Resin Build / Jimmy Flintstone Series

Melko vakiomallinen Olds', mitä nyt vähän kromeja sheivailtu ja alustaa madallettu. Takalyhdyt lokasuojan päältä poistettu, jotta kaareava peräosa tulisi paremmin esille, ja samalla jarruvalo/vilkku -yhdistelmälamput asennettu melko huomaamattomiksi peräpeltiin.

Elintenluovuttaja-auto on Revellin 1950 Olds' Coupe, jossa ei ollut moottoria (enää) ja siksi kone on Fordin versio V8:sta - varustettuna nykyaikaisella polttoaineen suihkutussysteemillä. Ilmanputsari on kuitenkin tyyliluokasta "vintage". Muutamat jutut tuli tehtyä scratch-valmisteina, sopivia osia kun ei valmiina ollut.

Maali on itse sekoitettu Tamiyan akryyleistä (keltainen ja mattavalkoinen) ja kiiltoa hankittu kirkaslakalla n:o X-22. Foili on Ultra Bright -versio ja pirullinen asennettava Improved -versioon verrattuna. Vanteissa maalina hamasharjalla kiillotettu Modelmaster Magnesium Metalizer. Kokeilin ensin kromattujen ja sitten toisia korin värillä maalattuja pölykapseleita, mutta auto näyttää tyylikkäämmältä ilman niitä. Ikkunoissa materiaali on 0,1 mm:n styreenilevyä.

Kommentit

Henkka H 10.10.2019 13:34 Vastaa lainauksella
Simppelistä resiinimallista jos saa näin hienon aikaiseksi, niin täytyy vaan todeta että työnjälki on erinomaista.
Kiitti, Henry.
Todella tyylikäs kokonaisuus. Tehdyt pikku muutokset sopii erinomaisesti tähän mild customiin. Väri-iloittelua on tällä kertaa havaittavissa vain ratissa ja matoissa, jota en välttämättä pidä huonona asiana ollenkaan. Renkaiden valkosivut, oliko valmiina vai maalasitko ne itse? Tosi siistit kumminkin. Ja hei, konehuone on myös bueno.
Kiitti, Ismo. Renkaat ovat Revellin '50 Olds sarjan valmiiksi valkosivuiksi tehdyt eli en maalannut niitä itse.