Pienoismallit.net

Piisami ja tursas

Savolaine sukellusvennee kapteen Veikko Savolainen, ol joutunu piisami sukellusvenneellään saemaan hirviön völjyssä vaekeuksiin. Mutta ol onnistunu huastamaan hirviön pökerryksiin ja piäsemää viimennii karkoomaa. Tästä ol hirviö masentuna ja lähtenä etelän merilöille kiusomaa kapteen nemmoo.

Mengin hauskat toon rakennussarjat, ovat loistava keino rakentaa jotain ilman mitään sääntöjä. Niitinlaskijat, miillimetrien viilaajat ym. eivät ehkä ymmärrä tätä, mutta joskus on kiva rakentaa jotain ihan muuta. Tämä Type VII sukellusvene kun uiskenteli hyppysiini, tiesin heti minkälainen siitä tulee. Vaan valmistumisen jälkeen otti 9 kuukautta saada tehtyä tälle sopiva alusta. Itse sukellusvene on rakennettu pikku parannuksia lukuunottamatta suoraan laatikosta. Mustekala on Schleichin muovinen marketeissa myytävien eläinfiguureiden sarjaa, jota olen jonkun verran joutunut muokkaamaan että lonkerot sopivat tarttumaan sukellusveneeseen. Myös muita lonkeroita olen muokannut toisenlaisiin asentoihin. Mustekalaa sävytin maaleilla hieman erisävyiseksi, kuin se oli kaupasta ostettaessa. Kuvia olisin voinut laittaa pari muutakin, mutta kaikki muut kuvat kääntyivät kyljelleen ladattaessa, joten näillä mennään.

Kommentit

😂HILLITTÖMÄN HAUSKA😂
"Niitinlaskijat, miillimetrien viilaajat ym. eivät ehkä ymmärrä tätä, mutta joskus on kiva rakentaa jotain ihan muuta."

En koe itseäni niitinlaskijaksi, joten todellakin ymmärrän tätä. Loistava. Kunhan itsekkin voisi joskus irrottautua normi aihepiiristä ;)
Heikki 8.10.2019 10:51 Vastaa lainauksella
This is extremely silly. Keep up the good work.
Voe toenperrää! Huluvattoma haaska vei alane maesema. Näetä lissee!
Hyvä oivallus ja hauska kokonaisuus. Jos niitinlaskijat ei tätä ymmärrä, niin eipä haitanne kun tuskin ymmärtävät harvinaisen hyvin viännettyä savvoo. On tainnut Petri asustella joskus muuallakin kuin siellä syrjäsuomessa.
Vaikkakin sukellusvene on "toon-malli" ja idea muutenkin tarkoitettu hauskuuttamaan, kokonaisuus on huolella tehty niinkuin mallarilta sopii odottaakin. Tursaan otteesta puhumalla selviäminen ei onnistukaan kuin tietyn murrealueen alkuasukkailta.
Juutas millainen haveri!
Idea on todella omaperäinen ja hauska, toteutus kokonaisuutena erinomainen savonkielisine lisukkeineen. Luovan ilmaisun riemuvoitto.