Pienoismallit.net

Last Stand

"Game over man, game over!"

Tällainen nopea välipalamalli tuli tehtyä, kun kaapin pohjalta löysin Prodos Gamesin valmistamat Alien Warrior & USCM figupaketit. Käytävä on skrätsinä tehty ja kuvastaa Hadley's Hopen sisätiloja.
Aliens (1986) on omasta mielestäni yksi parhaimmista Alien saagan elokuvista, muun muassa Bill Paxtonin "Game over man, game over!" laini oli käsikirjoituksen ulkopuolelta spontaanisti tullut heitto ja James Cameron tykkäsi siitä niin paljon, että piti sen elokuvassa.

Kommentit

Jonkka 18.9.2019 08:49 Vastaa lainauksella
Aliens totisesti on saagan paras osa ja moneen kertaan läpikatsottu. Olet tavoittanut asetelman tunnelman hyvin ja erityisesti tykkään ahtaan käytävän klaustrofobisuudesta, ainoat nillitykset koskevat detaljeja (esim. putken musta-keltainen varoitusväritys)
Jean jaksaa hienosti värkätä näitä haastavia teemoja, hyvä!
YT
Kalle
Jonkka kirjoitti:
ainoat nillitykset koskevat detaljeja (esim. putken musta-keltainen varoitusväritys)
Kiitos! Ja juu myönnettäköön, että tarkempaa jälkeä olisi voinut raidoituksen kanssa tehdä.
Kalle Korkala kirjoitti:
Jean jaksaa hienosti värkätä näitä haastavia teemoja, hyvä!
YT
Kalle
Kiitos!
No hitto, meinas tulla heti …kat housuun, niin on aito tunnelma!! Nyt on asiallinen dio. Tuleehan tämä NChen kisaan mukaan? Menee esim. Populaarikulttuuri-luokkaan tai Scifiin loistavasti. Tahtoo nähdä livenä!!!
ykak kirjoitti:
Tuleehan tämä NChen kisaan mukaan? Menee esim. Populaarikulttuuri-luokkaan tai Scifiin loistavasti. Tahtoo nähdä livenä!!!
Kiitos! Nooh, mulla ei ole yleensä tapana ollut osallistua kisoihin olleskaan, lähinnä duunailen vapaa-ajan harrastuksena.
Jean, aika tehdä poikkeus :0)?
ykak kirjoitti:
Jean, aika tehdä poikkeus :0)?
Vois kyllä tehdä :) Jos meinaan osallistua niin otan sinne mukaan ton mun U-boatin myös, ehkä pari muutakin Aliensin lisäks. Millon pitää viimeistään olla ilmottautunut? ja onko kisassa pakko olla mukana läsnä? meinaan että jos mallit tuo paikan päälle, mutta itse ei pääse olemaan mukana? Pitää vaan kattoo miten ehdin, jos ehdin, mulla on aika täyteen tuupattu noi viikonloput.
Hienoa :0)! Ennakkoilmoittautuminen päättyy 2.10. 23:59. Pm netin NC tapahtumassa ohjeet. Mallin voi tuoda jo pe iltana. Poishaku la kisan jälkeen tai su tapahtuman jälkeen. Voi tuoda myös vain näytille mutta kannustan osallistumaan kisaan.
Matti M 22.9.2019 19:13 Vastaa lainauksella
Hieno dioraama taas, hieno juttu että teet erilaisista aiheista näitä, laidasta laitaan vois sanoa.
Toteutus on taas erinomainen, valaistusta myöten.
Matti M kirjoitti:
Hieno dioraama taas, hieno juttu että teet erilaisista aiheista näitä, laidasta laitaan vois sanoa.
Toteutus on taas erinomainen, valaistusta myöten.
Kiitos!
-JK- 2.10.2022 11:08 Vastaa lainauksella
Todella hieno!