Pienoismallit.net

Sherman m4a3

Näköjään on vuosia vierähtänyt edellisen mallin julkaisusta sivustolla,vaikka jotain on valmiiksi saanutkin. Ajatus mallin rakentamisesta lähti oikeastaan testialustaksi ak:n real color maaleille. Ja maalithan toimivat mielestäni erittäin hyvin. Ohenteena käytin real colorin omaa ohennetta.

Sarjan rakentamisessa ei oikestaan ollut mitään mainitsemisen arvoista, joitain osia korvasin etsiosilla, jotka olin joskus sarjaan hankkinut. Takakannen romut on sieltä täältä kerättyjä varusteita. Sidontanarut teepussin narusta. Keulan varustehyllyn maalasin siniseksi antamaan väriä ajatuksena, että miehistö on sen tehnyt jostain vanhasta aitalankusta.

Lopputulokseen olen varsin tyytyväinen ja kenties jotain uuttakin tuli taas opeteltua. Muutenkin pitäisi muistaa olla aktiivisempi tuottamaan sisältöä sivustolle.

Kommentit

Matti M 18.7.2019 15:31 Vastaa lainauksella
Onpas hieno ja aidon oloinen malli, kurat&kulumat sopivassa suhteessa, kirjava kansivarustus hyvä lisäys, pakollinenkin jos haluaa realistisuuten pyrkiä, vaunujen päällä kulki tarpeellista ja osin tarpeetontakin tavaraa.
Real colorsit on tosiaankin erinomaisia kuten sanoit.
Oikein onnistunut ja realistinen Sherman. Tykkään kovasti säistämisestäsi, ja pinta on elävän näköinen olematta liioiteltu. Mukavia yksityiskohtia kuten nyt vaikka tuo sininen lankku. Huomautettavaa en tästä mallista keksi ollenkaan.

Kuvien osalta vienona toivomuksena olisi aina nähdä kuvia myös ihmisperspektiivistä, eli oletetun pikku-ukon silmien korkeudelta, ei ainoastaan lintuperspektiivistä.
Männävuotisia malleja, vaan eipä se ajan hammas ole vielä kerinnyt esinettä purra. Runoilu sikseen ja arviota ilmoille: taidokkaasti aplikotua sääpuremaa ja maastokahluukulumaa. En ole koskaan tällaista petoa kuusikossa kohdannut, ja itseni 35-kertaisesti pienennettynä voisin kuvitella säikähtäväni moista kohtaamista koska laite on sen verran hyvin osattu rakentaa.
En esitä rakentavaa kritiikkiä, kun en sellaiseen tarvetta koe enkä varsinkaan aihetta löydä. Hieno pienoismalli!