Pienoismallit.net

Who Dares Wins

Vuosi 1941, SAS:n partio on pysähtynyt lyhyelle tauolle tutkimaan karttaa ja edessä häämöttävää maastoa. Suunta otetaan aurinkokompassista, sillä normaali magneettikompassi ei toimisi ajoneuvon kanssa. Satoja kilometrejä aavikolla takana, satoja kilometrejä matkaa jäljellä.

Tamiyan legendaarinen setti, johon lisäilin muutamia detaljeja. Kahvat ja vesisäiliön putken taittelin metallilangasta, aurinkokompassin neulan ja jerrykannujen keskimmäiset kahvat lisäsin venytetystä valurangasta. Juomapullojen, kiikarien sekä aseiden hihnat tein ohuista paperisuikaleista, kartan tulostin paperille. Jerrykannujen telineet tein muovisuiroista.

Kaikkein haastavinta oli saada figuurit taipumaan uusiin asentoihin, jotta ne eivät olisi aivan samanlaisia kuin suoraan laatikosta. Mutta hauska pikku malli rakentaa, varsinkin kun sarjassa tuli kaikki romppeet valmiiksi mukana.

Kommentit

Jermakki 11.7.2019 22:48 Vastaa lainauksella
Täynnä on jätkillä jeepi. Hyvin toteutettu. Oma vastaava malli odottelee perusmaalauksessa kulutusta ja lastausta. Saapa nähdä saanko itse figuihin jotain perustoteutuksesta poikkeavaa…
Selvästi taidot tallella edelleen!
Kiitokset kehuista! Tämä oli mukava rakentaa juurikin valtaisan rompemäärän takia. Laitahan Jermakki kuvia omasta versiosta kun saat sen valmiiksi, hauska nähdä tuleeko siitä kovin erilainen.