Pienoismallit.net

Lada 1200

Tuokiokuva vuodelta 2000: Kouvolassa aarteidenhakureissulla bongattu itänaapurin Lada. matkaan on tarttunut kaikkea tarpeellista. Malli on rakennettu Hachetten diecast-mallista. Autoon kertyneistä aarteista suurin osa rakenneltu scratchina.

Kommentit

Aivan järisyttävän upea!!! Yksityiskohtia riittää tutkailtavaksi varmaan viikon ajaksi… Pidän erityisesti tuosta ”kukkatarrasta” pesukoneen kyljessä!!
Pistää hymyilyttämään hamstraajan kottero. Hienoa on työn jälki kaikkinensa. Puutarhatuolissa jopa jouset ja stumpatun näköiset marlborot stökiksessä - vaikuttavia yksityiskohtia. Yksi pieni asia pisti silmään, nimittäin tuore kilpi muuten vähemmän tuoreessa ajokissa.
Jaha.

Yleensä en arvostele enkä kommentoi automalleja, kun en oikein genreä tunne. Pisteytin nyt kumminkin kun jotenkin "miellytti silmää" - tai ehkä päinvastoin… Tässä tapauksessa systeemi kehotti kommentoimaan, koska kuulemma olin antanut kovasti linjasta poikkeavan arvion. Vähän ihmettelin, minä kun en oikein muuta huomautettavaa keksinyt kuin SUKOsta (mahdollisesti) puuttuvat maadoitusliuskat, enkä katsonut sen oikeuttavan pudottamaan pistemäärää vitosesta alaspäin.

Lyhyemmin: Magee.
Petri Jaakkonen kirjoitti:
Pidän erityisesti tuosta ”kukkatarrasta” pesukoneen kyljessä!!
Samoin!!
Minun silmääni osui, miten hienosti pesukoneen kulmiin on sijoitettu sanomalehti ja kumimatto kulmasuojiksi. Mahdottomasti yksityiskohtia joita löytää joka katselukerralla lisää. Upea kokonaisuus jonka näkisi mieluusti livenäkin.
Aivan huikea taidonnäyte, jonka tavaramäärässä riittää ihmeteltävää. Oikeaa pesukonetta on varmaan kutistussädepyssyllä ammuttu. Ladassa on paljon pintaruostetta. Läpimenneet pehmytkohdat lienee paikkailtu jo?
Uskomattoman näköinen paketti, se mitä kaipaisin olisi kuva luonnollisessa ympäristössä, tuo taustapaperi ei tee oikeutta, vaan tämä pitäisi kuvata illan hämärässä jonkun kierrätyskeskuksen nurkalla ;)

Vaikka täydet tähdet joutuikin antamaan niin onhan mallissa huomattavan vakavia puutteitakin, kuten sakari jo aiemmin totesi niin suko pistokkeessa ei näy maadoitusluiskia ja se mikä tekee koko mallista vaarallisen on selvästi löysällä oleva sidontaliina ja myös liinan uutuuden karheus sotii mielikuvaa vastaan. Mutta ehkäpä tälläisten "virheiden" kanssa voi elää ihan hyvillä mielin. Ja ehkä rekisterikilpeä olisi voinut vähän vanhentaa. Mutta silti ihan 10+ malli ja nämä omiin silmiin osuvat "nillitykset" on tarinan kerronnalla aivan täysin poistettavissa, kuten että igorin vanha liina katkesi ja piti hommata uusi ja että rekisterikilpikin oli edellisellä reissulla niin huonossa kunnossa että miliisi käski sen vaihtamaan uuteen jne…
Esa.M 2.7.2019 18:23 Vastaa lainauksella
Aivan huikeeta rakentamista!. Vaan aikamoinen homma nostaa pesukone kattotelineeseen,sen verran painavia kun ovat oikeassa maailmassa!.
paavo p. 2.7.2019 22:01 Vastaa lainauksella
Loistavaa! Olen joskus parikymmentä vuotta sitten omistanut tällaisen au…eiku kulkuvälineen 1:1 mittakaavassa. Oli juuri tuollainen Sahara-beigen värinen siivilä. Joka vuosi piti laittaa helmapellit uusiksi katsastusingenjööriä varten. Karmea ajettavahan tuo oli, ei suostunut menemään eteenpäin ilman jatkuvia korjausliikkeitä. Oli myös kova syömään etupään niveliä :-) .
Tally-ho 4.7.2019 15:07 Vastaa lainauksella
Aivan törkean hieno!!