Pienoismallit.net

T-34/76

Dragonin T-34 lähes suoraan laatikosta. En vähään aikaan ollut rakentanut Dragonin mallia ja tarkoitus oli testata eri lakkoja ja sävytystekniikoita. Malli on maalattu AK Real Colors maaleilla, sävytetty Abteilung 502 öljyväreillä ja kurattu/vanhennettu AK/AMMO mömmöillä.

Kommentit

Aivan erinomainen T-34. Osaat todella upeasti tehdä yksivärisen pinnan eläväksi ilman että ampuu yli. Karussa yksinkertaisuudessaan vaunu on todella aidon näköinen. Jopa puuttuvan vasemman lokasuojan aiheuttama ylimääräinen kura on mietitty. Jos jotain keksittävä parannettavaa, irtotelojen ruoste hyppää vähän silmille. Mutta sekin voi olla makuasia. Upea on malli.
Heikki R 4.6.2019 18:07 Vastaa lainauksella
T-34:sta saa vaikuttavan näköisen kun osaa tehdä/maalata, olet onnistunut todella hyvin. Irtotelojen ruoste voisi olla hillitympi, mutta joka tapauksessa upea malli.

terv: Heikki R
On todella komia teos!
AJ 14.6.2019 11:06 Vastaa lainauksella
Moi Sami, Yllä on jo sanottu kaikki oleellinen mukaanlukien rakentava kritiikki, joten tyydyn komppaamaan kehuja. Eli tykkään myös lopputuloksesta. Jostain syystä T-34/76 vaunustasi tulee väkisinkin mieleen Kursk:n Prohorovkan panssaritaistelu; vaunusi sopisi erinomaisesti ko. taistelusta kertovaan dioon. Hyvää työtä! Parhain terveisin, AJ
Onnittelut viikon mallista!
Loistavasti pintakäsitelty tankki!

PS.

Aika tiukkaa teki minun Voisinin kanssa, mutta parempi voitti;)

yt.
MK
AJ 19.6.2019 08:25 Vastaa lainauksella
Moi Sami, Onnittelut viikon mallista! Parhain terveisin, AJ