Pienoismallit.net

MiG-37B Ferret

Vuonna 1987 Testorin tehtailta rullasi esiin MiG-37B Ferret. Testorin mielestä Neuvostoliiton vastaus amerikkalaisten F-19 häivehävittäjälle oli kulmikas, mikä toisaalta muistutti yllättävän paljon F-117-hävittäjän muotoilua. F-117 oli vielä erittäin salainen ja sen kuva julkaistiin vasta seuraavana vuonna. Pentagonissa oli mahdollisesti tyytymättömiä ihmisiä ja tapaus herätti epäilyksiä, oliko sisäpiirin salaisuuksia vuotanut pienoismallivalmistajalle.

Malli on rakennetu suoraan Italerin laatikosta. Harrastelussa oli pitkä tauko ja uudelleen aloitettuani kunnianhimo kasvoi ja halusin kehittää maalaustekniikoitani. Tämä on kolmas mallini, jonka olen maalannut kynäruiskulla Vallejon maaleilla. Maastokuviossa otin vapauksia ja otin mallia oikeasta Su-27:n maalauksesta. Lakkaamisen kanssa oli ongelmia ja oli lähellä, ettei malli mennyt ihan pilalle. Toivottavasti seuraava malli onnistuu paremmin lattiavahalla. Paneelilinjojen vähyys on harmillista. Niitä olisi pitänyt varmaan itse lisätä, mutta into ei sellaiseen riittänyt. Nykyisen työtilani pölyisyys haittasi myös lopputulosta.

Kommentit

Hyvin on tämän perusteella onnistunut paluu hyvän harrastuksen pariin. Siistiä jälkeä kaikin puolin ja maalauskaaviokin on räyhäkkään näköinen.
Ihan uskottava esitys aiheesta joka koskaan ei materialisoitunut. Vai josko sittenkin…
Eikö Italeri tituleerannut itseään mallimaailman häiveasiantuntijaksi joskus 90-luvulla.
E-P