Pienoismallit.net

Short Stirling Mk.IV

Liitokoneiden hinaajaversio Stirling pommikoneesta

Short Stirling Mk.IV oli liitokoneiden hinaajaversio Stirling pommikoneesta. Tämä on Italerin uutta tuotantoa ja mallisarja oli tietyiltä osin erittäin hankala tapaus - esim. monimutkaiset laskutelineet piti asentaa valmiiksi jo hyvin aikaisessa rakentamisvaiheessa, joten ne olivat hyvin tehokkaasti tiellä koko rakentamisen ajan - ihme kyllä en onnistunut niitä missään vaiheessa rikkomaan Myös kahdeksasta osasta koostuvan valtavan pommikuilun luukut olivat hankalat - niitä ei millään meinannut saada kunnolla paikoilleen.
Maalasin mallin Humbrolin ja Vallejon tuotteilla.

Kommentit

Esko Rusi 12.3.2019 19:50 Vastaa lainauksella
Klassikko pommarista vähän harvinaisempi versio. Pidän pintakäsittely tekniikastasi,vihreiltä ja ruskeilta alueilta löytyy monia sävyjä. Mustat alueet koneen keulassa ovat sopivan kulahtaneet sateista ja viimoista. Maihinnousuraidat vähän hyppäävät silmille mutta olet varmaan ajatellut niiden olevan juuri maalatut D-Dayta varten.
Hieno toteutus erityisesti maalauksen suhteen. Pikkasen kyllä näkyy nuo Italerin sarjan liian krouvit uppoviivat, mutta se ei tietysti ole Raimon vika.
AJ 19.3.2019 22:00 Vastaa lainauksella
Moi Raimo, Komppaan Eskon ja Mikan kehuja; upea maalaus- ja pintakäsittely - pidän siitä myös erittäin paljon. Erinomaista työtä kaikinpuolin. Tämäkin voisi aivan hyvin olla jonkun viikon malli. Parhain tervesin, AJ
Varmaa laatua jälleen Raimolta, hieno pintakäsittely!
YT
Kalle