Pienoismallit.net

P-47 Thunderbolt

"bubbletop"

Ensimmäinen sivustolle lisäämäni malli. Ohjaamoon lisäilty eduardin ohjaamo etsejä muuten suoraan boksista.
Säistämistä en oikein vielä hallitse joten esittäköön vaikka tehdas uutta konetta:)
Google kertoo koneen historiasta kiinnostuneille enemmän.
Lentäjänä Lt.Col. Benjamin Mayo Duxford Air Base 1944.
Palautetta otetaan mielellään vastaan.

Kommentit

Erinomaisen hyvältä näyttää! Etenkin tuo metallipinnoite on upea. Ei voi kuin kateellisena katsella näitä aidon näköisiä metallipintoja!! Itselläni yritykset jääneet vähän noloksi…
PIDÄN!
Pauli T 18.2.2019 22:43 Vastaa lainauksella
Kiitos Petri kommenteista, kiva jos tykkäät:) Metallipinta on tehty vallejon model airin chromella ruiskulla maalaten. Olen myös tuskaillut noiden metallipintojen kanssa kun on niin armoton jos yhtään huono pohjatyö.
Muutkin kommentit tervetulleita jotta tietäisin mitä tehdä seuraavaan malliin toisin. Pakokaasu vanaa ja ruutijäämiä kaipaisi? Valokuvaus ei ole oikein mun vahvimpia alueita, sai aika monta kuvaa räpsiä ennenkuin sain edes tällaiset kuvat;)
Kimmo K. 19.2.2019 09:44 Vastaa lainauksella
Terve Pauli!
Erittäin siististi rakennettu ja maalattu malli.

Monet hakevat alumiinipintaan lisää elävyyttä/näyttävyyttä käyttämällä paria-kolmea eri alumiinisävyä. Monet hakevat taas realistista ilmettä malliin säistämisen kautta. Mallisi on jälleen yksi todiste, että aina ei tarvitse.

Yksinkertainen voi olla - ja usein onkin - tyylikästä. Säistetty vs. kliininen, likainen vs. puhdas. Aivan sama - laadukkaan työn tunnistaa kyllä. Ei muuta kuin lisää malleja saitille!

t. Kimmo

P.S. Esikuvanmukaisuuteen tms. en osaa ottaa tämän koneen kohdalla kantaa.
Komppaan edellä olevia kommentteja. Perussiisti malli ilman turhia filtteröinti tms. efektejä voi olla myös hieno. Ruutivanat ynnä muut voivat tulla sitten myöhemmin.

yt.
MK
Pauli T 19.2.2019 21:56 Vastaa lainauksella
Kiitoksia kommenteista! Jotenkin lentokoneissa onnistun vetämään överiksi kulumat sun muut, yritetty on..Siksipä päätin tämän mallin osalta antaa olla kun sain kohtuudella onnistumaan tuon metallipinnan. Olisko tämä sitä old school rakentelua kun yleensä pyrinkin vain tuohon perussiistiin lopputulokseen.. Vaunuja rakentelen myös ja niissä kulumat,kuraukset jne onnistuu jo hieman paremmin ainakin omasta mielestä. Jatketaan harjoittelua ja opettelua:)