Pienoismallit.net

T-62A

T-62A oli vaunun ensimmäinen tuotantomalli jonka valmistus aloitettiin vuonna 1961. Vaunumalli ei ole enää aktiivikäytössä minkään maan armeijalla, mutta se on tainnut tehdä esiintymisiä Syyrian konfliktissa.

Tamiyan vanha T-62A. Parjattu muotovirheistä sun muusta. Kieltämättä eroaa aika härskisti esikuvastaan ainakin tornin osalta. Onneksi se ei pilannut mukavaa rakentelua. Tein vaunun testatakseni hiuslakka chippailua ja sehän onnistui osittain varsin uskottavasti. Malli ruiskuteltu Tamiyan vihreillä, pääosin XF-61 Dark Greenillä ja koitettu sävytellä muillakin. Kurailut tehty öljymaaleilla ja Wilderin akryylimönjillä.

Nyt on aika laittaa mallitehtaalle "seisokki" päälle ja aloittaa taas kerran muuttopakkailut. Usko on kova että seuraavassa asunnossa voisi saada kunnollisen mallailutilan/verstaan.

Kommentit

Matti M 2.2.2019 13:25 Vastaa lainauksella
Ikä näkyy tuossa Tamiyan mallissa, eikä se pärjää vertailussa uudemmille, mutta terapia/harjoitusmallina menee vielä hyvin, kuten itse juuri teit.
Hyvin on onnistunut chippailut ja likaamiset, kumpikaan ei ole mennyt överiksi, tuosta on hyvä jatkaa.
M.A. 3.2.2019 19:00 Vastaa lainauksella
Näin on että harjoittelumallina varsin hyvä ja edullinen. Tamiyalaiset joita olen muutaman koonnut on ollut mukavia rankentaa vaikka yktyiskohdissa olisi monesti parantamisen varaan.