Pienoismallit.net

Recharged

sähköautoksi muutettu `69 Dodge Charger

Tämän mallin lähtökohtana toimi kertaalleen rakennettu General Lee- Charger. Päätin säilyttää mallin uudessa ulkoasussa vihjeitä Dukes of hazzard- elokuvassa esiintyneen oranssin Chargerin ulkoasusta siten että siirtokuvat hiukan näkyisivät uuden maalipinnan alta.

Uudistuneen pro touring- henkisen ulkoasun mataluus selittyy ala- asentoon lasketulla ilmajousituksella ja sillä ettei keulassa enää ole isolohko- veekasin öljypohjaa ottamassa kiinni maahan.
Rakensin nimittäin scratchinä malliin takapenkin paikalle sijoitetun sähkömoottorin, siitä mallin nykyinen Recharged- nimi.

Kommentit

Aikamoinen Generator Lee. Päästöjen puolesta ympäristöystävällinen muskeliauto, mutta ulkonäöllään varmasti herättää pelonsekaisia tuntemuksia katukiihdyttelykisaan haastajissa. Ja niinpä onkin susi suden vaatteissa ja hiljainen sellainen - ilman muiden Chargereiden lajityypillistä murinaa. Idea on kyllä tosi hyvä!

Vanteiden ja pienen maavaran yhdistelmä on oikein jees. Voimanlähde lasi-ikkunan alla menee muhun täydestä.

Pohjalevyjen saumoissa on pientä epätarkkuutta, samoin moottoritilan kannen/ikkunan tiivisteiden maalirajauksissa kuin niin ikään takavalopaneelissa. Muilta osin todettakoon että työn jälki on siistiä ja malli kokonaisuutena erittäin kiinnostava rakennelma.