Pienoismallit.net

T-72 M1

Ps 264-77

Revellin T-72 M1 meni kasaan ihan mukavasti, pikkuskaalan telaketjut olivat rakentelun haastavin osuus. IT-konekiväärin piipunkin sain poikki, mutta onnistuin korvaamaan sen venytetyllä valurangalla. Sirpalekaavion maalaus oli kanssa oma hommansa tässä skaalassa. Maalattu Tamiyan maaleista sekoittamillani sävyillä. Kuraus on tehty kokeilemalla Abtailung 502 öljymaaleja. Siirtokuvissa oli pientä vinoumaa kokardeissa. Täytyy jatkossakin tehdä näitä pikkuskaalan tankkeja, nämä kun mahtuvat hyllyyn niin mukavasti.

Vaunu kuvaa vuonna 1988 Parolannummella kurvaillutta yksilöä. Ei tästä sen enempää.

Oikein hyvää mallailuvuoden alkua kaikille!

Kommentit

Olli J. 25.1.2019 21:49 Vastaa lainauksella
Hyvän näköinen T-72! Kokonaisuus on onnistunut mielestäni hyvin ja varsinkin värisävyt miellyttävät silmää. Olen myös nykyään tykästynyt pikkuskaalan maakalustoon ja niitä on tullut hommattua varastoon ”välipalamalleiksi”.
PhantomII 27.1.2019 23:15 Vastaa lainauksella
Oikein kiva pikkuskaalan vaunu. Suomi-aihe tietysti on aina sydäntä lähellä. Näissä pikkuvaunuissa on se mainio puoli, että niitä mahtuu 3-4 kpl yhden 1/35 vaunun viemälle pinta-alalle hyllyssä ja tarkkuuskin lienee jo vähintään hiukan vanhemman 1/35 Tamiyan mallin tasoa nykyään.
Nätti malli ja vanhennus/kuraaminen onnistunut hyvin. Silmään pistää ainoastaan väärin päin olevat telaketjut.
M.A. 3.2.2019 18:58 Vastaa lainauksella
Kiitos kommenteista herrat! Kiitos Markus, eipä osunut omiin silmiin missään vaiheessa 8) Käynti optikolle…Mars!