Pienoismallit.net

Wet Nellie

007 Rakastettuni

Tämän rakensin melko nopealla aikataululla MALLIX lehteen. Mutta ainakin tuli valmiiksi, toisin kuin moni muu hyllyssä vuoroaan odottava projekti. Rakensin tämän likimain sellaiseksi kuin se oikeasti on. Elokuvassa se oli vielä karumpi kuin nykyään, joten tämä jotain siltä väliltä. Melko suoraan laatikosta, paitsi "takalasi/peitelevy" jonka rakensin itse. Sarjan mukana tuleva ei ollut siellä päinkään, että sitä olisi voinut edes harkita. Oikeanpuoleisiin syvääjiin porasin läpi messinkitangot ja mallin sisälle hieman lisätukea. Periskoopin rakensin myös messinkitangosta muovisen tilalle. Alustan suuri kivi on laavakivi, jonka päälle sirottelin hiekkaa eri raekokoina. Rehut ovat samasta paikasta kuin laavakivi, eli akvaariokaupasta.

Kommentit

Henkka H 24.2.2019 19:16 Vastaa lainauksella
Aika mainio kokonaisuus. Itse Lotus on tietysti hyvin tehty, mutta se mikä tässä on onnistuttu luomaan hyvin on tuo vedenalainen tunnelma, ilman vettä. Lotus aivankuin leijuu tuossa kiven vieressä. Pidän!
Tässä on sitä jotain. Hienosti rakennettu ja vakuuttava kokonaisuus. Lotuksen maalipintakin on niin sileä että! Valokuvaustekniikka lienee myös hallussa, kun ympäristön valaistuksella ja sävyllä on saatu vahva vaikutelma hygroskooppisen paineen kokemuksesta.
Onpa hieno kokonaisuus jossa on ratkaistu nerokkaan vedettömällä tavalla joskus pohdiskelemani vedenalaisen dioraaman veden toteuttemisongelma.
Mallissa ja sen alustassa ovat kaikki asiat kohdallaan ja tasapainossa. hyvä tuli!
Hieno kokonaisuus!
t. Kartsa
Onpa vinkeä ja hyvin toteutettu vinjetti!