Pienoismallit.net

Lotus Europa

Tamiyan sarjasta pienin muutoksin ja detaljoinnein rakenneltu malli.

Kommentit

Onpa herkullinen toteutus! Panelirajat lyö silmille, ainakin valokuvissa, kuinka lienee luonnossa.
Todella siisti ja maukas, niinkuin olettaa sopiikin. Värivalintakin sopii tosi hyvin, vaikka ei ihan yleisin tässä mallissa olekaan. Lieneekö kuitenkin ihan Lotuksen omasta värikartasta kun google-haulla löytyi pari samasävyistä esikuvaakin? Minullakin on tämä malli todo-listalla, joten haastetta tuli nyt pari kertaluokkaa lisää. Jos pakosti jotain kritiikkiä pitää antaa, niin ne paneelirajat minunkin silmääni pistävät, varsinkin kun vertailukohtana on tuo irrallinen takaluukku. Se kun on kiinni esim. kuvassa 5, niin ero oven paneelirajoihin on aika rankka.
Siistin mallin on Eero tehnyt eikä mikään ihan jokapojan sovellus. Hyvä se.
Tuossa yllä jo kerrottiinkin ovien saumoista, jotka ovat liian suuret. Vähän kuin itänaapurin - iso maa isot toleranssit.
Muuten maalaus ja konehuoneen eri metallit tulee hyvin esille.
Onko tuo Vartan akku niitä omia detaljointeja? Ja käyttikö Lotus niitä.
Toivoisin hieman enemmän omaa kirjoittelua mallistasi, koska aina huippumallarin tekoset kiinnostaa varmaan jokaista eikä se ole iso vaiva mallin tekoon nähden.
Vähintäänkin kuvien alle selostus kuvasta.
Henkka H 11.1.2019 19:23 Vastaa lainauksella
On hieno. Työn jälki on niinkuin se on aina Eerolla. Tuo konehuone on makee. Siellä on kaikki mikä kuuluukin olla siellä eikä mitään torta på torta. Näähän oli lasikuitukoppaisia ja silloin niissä oli yleensä normaalia suuremmat panelien väliset rajat.
Erittäin tarkkaa ja siistiä työtä on tehty,kaikki on paikoillaan jota pitää olla,hieno on.Silmiin pistää suhteettoman paksut tulpanjohdot,ratti liian alhaalla liki kiinni istuimessa ja pakarin pään sisus puhdas lienekkö moottori ollut käynnissä ikinä.
Tyylikkäästi tuunattu Lotari! Hammarin Henkka puhuu asiaa paneelirajojen osalta. Käykääpä katselemassa 1:1 Lotus Europan kuvia ;)
Niin on siistiä rakentelun jälki ettei voi kuin todeta että helppo katella. Kaasarit ovat todella aidon näköiset.
Minäkin toivoisin hieman enemmän sisältöä saatteluteksteihin.
Oikein kun tarkkaan katsoo niin konehuoneen tiivisteen maalausrajassa on pientä lipsumista ja yhden venttilikannen mutterin pään maalauksessa samoin. Aika pientä miinusta nuo ovat toki.