Pienoismallit.net

67 Chevelle SS 396

Revellin sarjasta tehty perus amerikanrauta, muutama johto ja letku lisätty sekä renkaat ja vanteet vaihdettu paremmin tyyliin sopiviksi. Maalaus onnistui kolmannella yrittämällä, kaksi aikasempaa kertaa meni ketuille (syö miestä). Värina Tamiyan metallic brown X-34 ja päällä kirkaslakka. Etu ja takapuskurien sovituksessa oli pientä viilaamista, muuten osat sopivat hyvin paikoilleen. Sarjan omat ikkunalasit korvattu evergreenin tuotteilla.

Kommentit

Konstailematon ja siisti toteutus, värimaailma, myös sisustan osalta, tasapainoinen. Konekin riittävästi detaljoitu. Puhtaudesta joku voi nipottaa, en minä :)
Onpa tyylikäs pirssi. Korin maalaus sitten onnistuikin kolmannella hyvin.
Jarrulevyjen paikat näyttävät oudoilta. Kuuluuko niiden olla noin kaukana vanteista? Eikös niiden ennemminkin pitäisi olla renkaan "sisällä"?
Todellakin, jarrulevyjen kuuluisi olla vanteen sisällä. Ei tullut rakentaessa mieleen, ohjeen mukaan ne asensin paikoilleen. Samanlaista epätarkkuutta tuntuu olevan muissakin sarjoissa. Onneksi jarrulevyt ei näy kovin helposti kun auto on pyörillään.
Oikein siisti ja tyylikäs malli,eipä moitetta oikein tarvi sanoa.Siitä puhtaudesta vain senverran,eihä nämä harrasteajoneuvot ole likaisia oikeestikaan tuolla kadulla nähtynä.Yleensähän tällaisia ajoneuvoja puunataan ja ajellaan pouta päivinä.Jopa renkaatkin ovat joillakin kumimehulla liisteryity kirkkaaksi kuin se papin… .
Hieno automalli ja vieläpä vanhasta jenkkipirssistä, näitä katselee ( ja kuuntelee livenä ) mielellään niin täällä kuin livenäkin. Kaikin puolin siististi tehty ja sopivaan ympäristöön sijoitettuna ja kuvattuna kävisi ihan aidosta.
Sen verran kuitenkin kysäisen automallailua tuntematta, että miksi alustat esitetään aina niin kuin olisi juuri suoraan pajalta ja maalaamosta tulleilta? Eikö automallarit edellytä että jotain säistämistä nekin kaipaisi, harvoin kait alusta ja esim.pakoputkisto on noin puhtoinen ellei ole täysin uudesta autosta kyse?