Pienoismallit.net

Subaru Impreza -98

Valitsin tämän kyseisen mallin tähän ryhmärakenteluun koska tiesin sen laadukkaaksi. Osat sopi hienosti eikä hirveitä putsaamisia, kittauksia yms. tarvinut tehdä. Rakentelu päiviä minulle jäi lomista huolimatta 9 päivää joista kolmena olin töissä.

Autosta en tosiaan tehnyt ralliversiota, kun ei ne niin kiinnosta. Vanteet ja renkaat otin toisesta sarjasta. Takakumeille piti tehdä lisää tilaa leveyden takia. Lisäksi tein pikku madalluksen, vaikka kyseessä olikin jo matalahko asfaltti ralliauto. Ison takasiiven jätin pois, mutta saatan lisätä sinne myöhemmin jonkun.

Väri on Tamiyan laquer LP-12 jonka päälle roiskasin autolakan. Vanteet maalasin Molotowin liquid chromella ja niiden keskiöt sudin jollain Tamiyan akryylillä. Sisustaan tuo kisahenkeä turvakaaret ja kuppipenkit ja hydraulinen käsijarrukahva, jonka muuten tein itse. Samoin tein metritavarasta uuden takavaimentimen. Ikkunoiden sävytys ei ihan onnistunu kun vissiin ahnehdin ruiskuttamalla liikaa kamaa, vaatii vielä vähän harjoitusta.

Viime vuodenvaihteen ryhmiksessä sain edellisen mallini valmiiksi asti. Toivottavasti tänä vuonna sais näitä enemmän tehtyä. Vuodessa pitäis saada tehtyä aika monta mallia valmiiksi jos laskee sen tämän mallin kohdalla käyttämieni päivien määrällä. Toki olis tätäkin voinu detaljoida vielä lisää vaikka millä mut sit ne tuppaa jäämää ikuisuusprojekteiks…

Kommentit

Hieno subbe! Oliko hyvää tavaraa tuo tamiyan LP? Täytyisi ottaa se testiin kunhan sitä saadaan kunnolla tänne suomeen.
Siisti kokonaisuus. Maalipinta näyttää peilauksissa hyvin tasaiselta ja kiiltävältä. Väri sinällään ei ole ihan omaan makuuni, mutta se on näitä makuasioita ja samanhenkisiä uusia harmaita pelejä näkee nykyään kadullakin, eli lienee jonkinlainen pieni trendi. Parannettavaa: litkutuksissa olisi hieman siistimisen varaa vielä.
Kiitokset Kassu ja Jouni. Ihan hyvä maali oli ruiskuttaa. Peitti hyvin, en oikee muuta osaa sanoa tosta ku en iha hirveesti keskittyny. Kunha vedin vaa värin pintaan, enemmän taisin miettiä sävyä. Tota Tamiyan väriä hankin Mallistosta, siellä oli muitaki sävyjä hyllyssä 😉