Pienoismallit.net

Panther

Sd.kfz.171 Ausf.A

Tamiyan vanha A-mallin Pantteri ilman lisävarusteita. Torniolento tuoreemmasta Tamiyan panssarimaakari pakkauksesta. Kokoaminen oli perussettiä. Kuvatessa vasta huomasin tykin putken olevan kiero joten tässä kohtaa on jälkimarkkinatuotteen paikka. Punaruskean pohjamaalauksen päälle hiuslakka ja kaksivärikamo. Maltillinen rapsuttelu kulmiin ja muutama naarmu suorille pinnoille. Muutoin vanhennusta pesuilla ja öljyillä. Pigmenttien kanssa en lähtenyt vehtaamaan tällä kertaa. Letkutelan pakotin alemmas rungonläpi asennetulla oikaistulla jättiklemmarilla ja pikaliimalla. Figuuriin sai asentaa 11 siirtokuvaa.

Kommentit

Matti M 6.1.2019 22:53 Vastaa lainauksella
Sinultahan tulee malleja liukuhihnalta, kunpa itse pystyis samaan.
Hyvin onnistunut Pantteri, Tamiyan vanha malli ei kyllä häpeä yhtään tuoreemmilleen tässä, vanhennus on sopusuhtainen, vaunu näyttää juuri niin käytetyltä kun sen esikuvan elinkaari edellyttää, vaununjohtaja hyvä lisä, Tamiyan figuurit on muuten aika hyviä nykyään.
Jermakki 6.1.2019 23:19 Vastaa lainauksella
Ei näitä nyt liukuhihnalta sentään. Tuli tämä ryhmis tähän, niin etenivät työt rinnakkain toistensa maalin kuivumis malleina. Kiitos kommentista Matti.
Hieno Panther, todistaa taas että hyvä lopputulos ei ole kiinni siitä onko lähtökohta uusin uutuus vai vanha malli (tämän muotit taitavat olla 1960-luvulta alunperin). Ilmanottoaukkojen verkot toisivat lisäarvoa, mutta hyvä näinkin!
Jermakki 8.1.2019 18:13 Vastaa lainauksella
Kiitos kommentista Esko. Verkot olisi tottavieköön voinut tuohon virittää.