Pienoismallit.net

Vega PV-1 Ventura

Early Version

Tässä oma panokseni vuodenvaihteen malli II-ryhmärakenteluun.

Malli on peräisi vuodelta 1988 ja osia sarjassa oli vain noin 50 kappaletta. Mallin rakentaminen käynnistyi 28.12.2018 klo.18:33 ja rakentaminen on saatu eilen illalla päätökseensä.

Oli mukavaa vaihtelua tehdä lentokone, vaihteeksi panssarikaluston sijaan. Tämän ajanjakson lentokonemalleissa eniten silmää miellyttävät nämä pommikoneet, jossa on erilaisia aseistuksia ympäri konetta. Juuri sillä perusteella tämäkin malli tuli heräteostoksena hankittua.

Malli meni ihan mukavasti kasaan, mutta pintakäsittelyvaihe tökki. Lakkaus ei mennyt nappiin, joten myös paneeliurien korostu meni mönkään. Ensi kerralla eri lakka ja eri aineet käyttöön. Toisaalta olen tyytyväinen, että kirkasosien peittäminen sujui hyvin, sekä sain tehtyä kunnon takiloinnin, vaikka en omistakkaan, esim. MIG:in rigging-lankaa. Mutta sitä pitää seuraavaan projektiin ehdottomasti hankkia.

Hyvää alkavaa vuotta kaikille!

- Waltter

Kommentit

Terve Waltter!

Ei tuo paneeliurien korostus minusta nyt huonolta näytä. Ompahan vähän likaisempi kone vain. Se on minusta ällistyttävää, että sait niin lyhyessä ajassa aikaiseksi näin hyvän mallin.

Hyvää alkavaa vuotta sinnekkin!
Jermakki 31.12.2018 13:54 Vastaa lainauksella
Hienoa jälkeä. Komppaan Mikan panelikommenttia.
Kiitos kommenteista!

Hyvät uudet vuodet kaikille!

- Waltter
Ihailtavaa on toi sun nopeus tehdä hienoja malleja. Saman ryhmiksen puitteissa mulla on aikaa kulunut enemmän ja edelleen olen possun kanssa alkukuopissa. Lentokoneista mitään ymmärtämättä, totean vain, uskottavan näköinen malli
Komppaan kehuja, kaunis ja onnistunut malli!
YT
Kalle