Pienoismallit.net

Tiger I

Vuodenvaihderyhmikseen valmistunut tiikeri itärintamalta, tammikuulta - 44. Malli kuvaa Wittmannin S04 vaunua, siirtokuvat oli valmiina Tamiyan paketoinnissa. Ihan hyvin rakentuva malli, taattua Tamiyaa. Maalattu Tamiya/Vallejo sekoituksella, sotkettu Migin ja Tamiyan tuotteilla. Letkutelat ovat letkutelat, eikä niistä tässä enempää. Ihan onnistunut malli omasta mielestä, vaikka nopeasti tulikin tehtyä. Saa antaa palautetta ja ehdotuksia.

Kommentit

Esko P. 30.12.2018 23:45 Vastaa lainauksella
Hieno pienoismalli mielenkiintoisesta tigeristä!
Räyhäkäs yleisilme sopii ajankohtaan hyvin.
Pyysit ehdotuksia, joten tässä muutama. Mallissa on paljon epätarkkuuksia esikuvaan nähden. Edessä ei kuuluisi olla varateloja, antennit puuttuu, talvicamon alta pitäisi siintää kolmiväricamo, telapyör(i)ä pitäisi puuttua, kyljen vaijeri pitäisi poistaa, putken maalausta voisi parantaa jne. Yhteenvetona tästä tiikeristä on paljon valokuvia, joten olisit voinut käyttää niitä referensseinä enemmän. Lisäksi muistaakseni kyseessä ei ollut Wittmannin ”oma” tiikeri.
Mutta kuten jo kirjoitin, tosi hieno pienoismalli. Kasaamisessa ja teknisessä toteutuksessa ei ole nähdäkseni moitteen sijaa.
Antti Eeva 30.12.2018 23:51 Vastaa lainauksella
Tuo vastaavuuden puute oikeaan vaunuun oli osittain tiedossa. Nuo muutamat asiat olisi ollut toteutettavissa tälläkin aikataululla, tiedetään. Ja antennin puute on itse asiassa silkka unohdus…Ja juu, ei ollut Wittmannin oma vaunu, oli muistaakseni haavoittunut vaunun oma johtaja ja siitä johtui ylennys komentovaunuun.
Todella mielenkiintoisen näköinen omasta mielestä, vastaavuudesta viis. Wittmannista muistaakseni otettiin tämän vaunun edessä kuva koska Wittmannin oma vaunu oli huollossa kun propagandakuvaaja kävi yksikössä.