Pienoismallit.net

Opel Blitz

Saksa 1944

Täysin uusi kokemus; tavoitteena oli saada aikaan syyskelin kuraama kuorma-auto, jossa siis kura oli jo ehtinyt kuivua auton pintaan. Kuivunut savi on kolmen eri maalin sekoitus, lisäksi sitä on käsitelty tärpätti-maaliseoksella sekä Tamiyan weathering masterilla ja Panel linerilla. Oli mielenkiintoista ja opettavaista lähteä tuota kokeilemaan ja tätä "kuraisuutta" olisi tarkoitus jatkossa käyttää muihinkin pienoismalleihin.

Kommentit

Jermakki 11.12.2018 20:07 Vastaa lainauksella
Taitaa kamera vääristää värejä liiaksi vihreään päin. Sottaleikeissä en itse ole weatheringmastereilla oikein onnistunut vaan pigmentit ja roiskimismenetelmät ovat toimineet paremmin. Malli vaikuttaa hyvin kasatulta. Oikeanpuoleiseen ajovaloon olisi voinut värkätä vähän kolhua kun retkahtanut.
Kyllä siitä nimenomaan sen kuran kiinnijäämisen huomaa. Eli niin kuin se olisi ollut pidempään - niin kuin varmaan v.-44 on ollutkin.
Olet valinnut hyvän mallin tuon kuraamisen harjoitteluun, koska Blizistä löytyy referenssikuvia pilvin pimein.
Mitä nuo mustat viivat on? Jos ne on ollut mallin kuvissa, niin silti ne ihmetyttää.

Olen tehnyt Blizejä pariin dioraamaan ja sitten vielä yhden muistaakseni Italerin häkäpöntöllä, johon sain keksiä vaikka mitä, että autosta tulisi jotakuinkin pikinen, pöntöstä noen ja kuumuuden värjäämä ja hieman kurainen. Laitan sen huvikseni ja muidenkin huviksi tähän linkillä:

www.pienoismallit.net/galleria/malli_6500/
Tv. Timppa r